≫ 

"Pustite me da završim započeto": Ovo je juče vikala devojka koja je tri puta pokušala da se ubije

Drami tu nije bio kraj, jer je devojka posle svega želela i da se baci pod automobil, ali je hrabri mladić uspeo da je spreči i zadrži do dolaska Hitne pomoći

  • 9

S. J. (33) iz Beograda, koja je juče u razmaku od samo pola sata tri puta pokušala da se ubije, najpre je hospitalizovana na VMA gde su joj plastični hirurzi sredili presečene tetive, a zatim je prebačena u psihijatrijsku ustanovu "Laza Lazarević". Kako nezvanično saznajemo, S.J. u ovoj klinici već neko vreme ima otvoren karton.

Horor u Beogradu: Devojka (21) skočila pod tramvaj, pa sa nadvožnjaka, i na kraju presekla vene!

Podsećamo, nesrećna devojka je najpre stala ispred tramvaja, koji ju je udario, a pošto nije uspela u svojoj suludoj nameri, skočila je sa nadvožnjaka. Pošto je preživela i pad, minut kasnije je staklom isekla vene.

Međuim, drami tu nije bio kraj, jer je devojka posle svega želela i da se baci pod automobil, ali je hrabri mladić, u čije dvorište je upala, uspeo da je spreči i zadrži do dolaska Hitne pomoći.

Nesrećna devojka je svoj plan počela da realizuje juče oko 7.15 na nadvožnjaku iznad Beogradskog hipodroma, a završila u Paštrovićevoj ulici, odakle ju je Hitna pomoć prebacila na VMA.

- Probudio me je jak zvuk udaraca o krov. Zatim sam čuo korake, odnosno trčanje po krovu - počinje da objašnjava Prvoslav. On dodaje da je onako bunovan istrčao napolje i ugledao devojku kojoj je kosa bila prebačena preko lica, dok joj je iz ruke šikljala krv - rekao je za Alo Prvoslav Nikolić, čiji je sestrić sprečio devojku u daljoj nameri da se ubije.

Dodaje da je krvava pokušavala da preskoči ogradu i izleti pred neki auto.

- Moj sestrić ju je sustigao i uhvatio. Devojka, koja je izgledala veoma mlado, pokušavala je da mu se otrgne i govorila je: "Pustite me da završim započeto", hoću da se ubijem". Međutim, setrić je nije puštao. Pokušavao je da joj zastavi krvarenje - ispričao je Nikolić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Inspektor Nagib

    5. januar 2017 | 11:24

    Bravo za momka sto je spasio,90% danasnje omladine bi uzeli telefon da snimaju kako ce je zgaziti auto...

  • Јасмина

    5. januar 2017 | 09:53

    Жалосно је,што је неко тако млад изгубио вољу за животом..

  • 5. januar 2017 | 11:02

    Boze tuge i nesrece

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA