≫ 

Dramatični snimci sa zavejanog auto-puta kod Niša: Žandarmerija spasava ljude, mećava ledi sve pred sobom (FOTO) (VIDEO)

Dramatične fotografije iz Niša, pripadnici Žandarmerije spasavaju ljude iz smetova, vetar otežava prilazak, hladnoća je nepodnošljiva

  • 7

U lančanom sudaru na auto-putu kod Niša povređeno je 17 ljudi, od kojih 6 dece. Saobraćajna nezgoda desila se jutros oko 8 sati, a na teren su ubrzo poslati pripadnici niškog odreda Žandarmerije. Napolju je nemoguće izdržati, strašna mećava nosi sve pred sobom i ledi. Na terenu je novinarka Telegrafa, od koje uskoro očekujemo najsvežije detalje. Ostanite uz telegraf.rs

(BLOG UŽIVO) Više od 30 automobila zavejano na ulazu u Niš, mećava nosi sve pred sobom, žandarmerija krenula na teren (FOTO)

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije; Žandarmerija spasava ljude iz zavejanog puta

Čak 50 pripadnika niškog odreda Žandarmerije je na mestu gde se jutros dogodio lančani sudar s obzirom na to da je tamo u koloni više desetina vozila koja su zavejana na auto-putu!

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Sneg i smetovi koji na pojedinim lokalnim putevima dostižu visinu do dva metra, uslovili su da u niškom kraju jutros bude skraćen veliki broj prigradskih autobuskih linija Skraćene su i pojedine linije gradskog saobraćaja zbog snega na kolovozu.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Ekipe zimske službe su na terenu, ali su nemoćne u borbi sa vetrom.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije
Printskrin: N1 Printskrin: N1

Dramatičnu situaciju najbolje oslikava video-snimak koji je postavljen na Tviter, a u kom vozač na sekund otvara prozor. Pogledajte:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    6. januar 2017 | 12:18

    Imao sam priliku da budem zavejan 4 sata u koloni i glupav je osecaj. Ali zelim da napomenem da niko iz kolone nije hteo da izadje iz auta i da polako pocnemo sa pomeranjem auta. Svi sede u kolima i kukaju. Cekaju da neko dodje da gura njihova kola...

  • Шиља

    6. januar 2017 | 12:15

    Летње гуме бато,...

  • Surova realnost

    6. januar 2017 | 12:16

    Mecava, ne vreme sve su to prirodne nepogode, ali ocigledno da Putevi Srbije nisu odradili svoj posao. Imali su vremensku prognozu a nisu uradili nista da do ovoga ne dodje. Bolje bi bilo da su zatvorili autoput nego da se ovo desilo. Medjutim ovde nema nikakve odgovornosti za neke a drugi su krivi za sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA