≫ 

Ispovest iz mećave na auto-putu: U jednoj sekundi ruke su mi pomodrele i pocrnele, ovde je katastrofa! (FOTO I VIDEO S LICA MESTA)

Ispovest direktno sa auto-puta i fotografije s lica mesta

  • 83

Olujni vetar koji čitav dan divlja po ulicama Niša zamrzao je auto-put Niš - Beograd, gde je od rane zore "zarobljeno" oko 30 automobila nakon lančanog siudara, a odakle Žandarmerija izvlači ljude.

(BLOG UŽIVO) MEĆAVA PARALISALA SRBIJU: U Nišu spasavaju ljude sa auto-puta, u Aleksincu vanredna situacija (FOTO)

-  Stigla sam na lice mesta i, bez preterivanja, ruke su mi u jednoj sekundi pomodrele, pocrnele i pocrvenele. Ovde je kao u ledenom dobu. Ovo što se ovde dešava se nije desilo otkad ja živim u Nišu - počinje ispovest novinarka Telegraf.rs, koja je na terenu.

- Ovo je strašno, kola su polomljena, vetar je užasan.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Za jedan minut ako nemaš rukavice, ruke će da ti utrnu. Telefonom je nemoguće snimati. Ne vidi se ništa. Ovo je užas. Strahota. Ledeni pakao. Na vetru sam bila deset minuta, ali još minut više bi mi značilo smrt. Strašno.

Printskrin: N1 Printskrin: N1

Ko nije video, u ovo neće verovati...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije
Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

(Telegraf.rs / D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Morena

    6. januar 2017 | 19:00

    Juce je proglasena vanredna situacija, gde krecete sa malom decom po mecavi sa izlizanim gumama??!!!! Gde vam je savest?

  • urkic

    6. januar 2017 | 16:31

    Bitno je da uredno naplacuju putarinu,a neciste nista,kako je ranijih godina bilo sve prohodno i ovakvih situacija nije bilo,opasno se stedi na odrzavanjima puteva,i ne znam zasto placamo tolike takse i porez kada se nista ne radi,cist lopovluk

  • Andra

    6. januar 2017 | 15:49

    A mi se nesto iscudjavamo u 21 vek docekujemo sneg od 20 cm i malo jaci vetar nespremni.Za plakanje smo.Sta li rade oni na Aljasci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA