6

U Novom Pazaru sahranjena Danijela Pantović, koju je muž slučajno ubio kad je opalila puška

Danijela je preminula u ponedeljak uveče, nakon što ju je pogodio metak iz puške koja je opalila dok ju je njen muž Vladimir pokazivao poznaniku

Danijela i Vladimir Pantović
Foto: Facebook Danijela Pantovic Dabic/Vladimir Pantovic

Uz prisustvo nekoliko stotina rođaka, prijatelja i komšija, Danijela Pantović (38), majka troje dece koju je nehatom ubio suprug Vladimir (47), sahranjena je na pravoslavnom groblju u novopazarskom naselju Šestovo.

DETALJI NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE IZ NOVOG PAZARA: Žena je kuvala kafu, kada je muž “slučajno” opalio metak pravo u SRCE!

Od Danijele se oprostio i njen suprug, koji je zbog sahrane pušten iz pritvora. Skrhan bolom Vladimir je ćutke išao iza automobila sa kovčegom, a prijatelji su ga suzdržavali kako se ne bi srušio, piše Alo.

Dok je kovčeg spuštan u grobnicu, grobljem se začuo lelek i kuknjava rođaka, a prijatelji i poznanici bračnog para, sa suzama u očima i u neverici su govorili da ne pamte sličnu tragediju.

Svi ponavljaju kako su Vladimir i Danijela imali idiličan brak, da su se i posle 15 godina braka voleli istim intenzitetom i da su se i poslednjih dana ponašali kao zaljubljeni tinejdžeri.

– Nedavno smo zajedno bili na jednoj proslavi i ne mogu iz glave da izbacim sliku njih dvoje. Bili su nasmejani, zaljubljeni, igrali su i pevali kao da imaju 20 godina. Uvek su bili takvi, vedrog duha i pozitivni. Vladimir je bio avanturista, zaljubljenik u prirodu, energičan, a Danijela prava princeza, lepotica, uvek nasmejana i sa manirima jedne dame – kroz plač govori njihova prijateljica.

Vladimirovi drugovi i dalje ne mogu da veruju da se takva tragedija i nepažnja desila njemu. Kažu da je obožavao lov i ribolov, da je imao kolekciju naoružanja, ali da je uvek bio obazriv prilikom rukovanja.

– Nije nam jasno kako se desilo da se u cevi nađe metak, pa još i da puška opali i smrtno rani Danijelu. Neverovatan i tragičan splet okolnosti. Najžalije mi je dece koja ostaše bez majke, ali i Vladimira koji je skrhan i koji se ne može oporaviti od ove tragedije – priča njegov rođak.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Da se radi o neverovatnom spletu okolnosti, pokazuju i saznanja iz istrage.

Da joj je kojim slučajem ta ruka bila spuštena, metak bi je verovatno pogodio u nadlakticu, izgubio bi na snazi i imala bi veće šanse da preživi – priča naš izvor iz istrage.

Danijela je preminula u ponedeljak uveče, nakon što ju je pogodio metak iz puške koja je opalila dok ju je Vladimir pokazivao poznaniku. Posle sahrane, Vladimir je prebačen u pritvor u kojem će provesti do 30 dana kako ne bi uticao na svedoke i kako bi se izbeglo uznemiravanje javnosti. U narednih nekoliko dana Tužilaštvo će saslušati svedoke, biće urađeno veštačenje i analizirani dokazi, a kako se nezvanično saznaje, Vladimiru će na teret biti stavljeno krivično delo nehatnog lišenja života.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Novi Pazar, Sahrana, Suprug, Ubistvo iz nehata
Popularni komentari
 • D
  Dzeko

  Tuga i žalost mada orużje ne donosi dobro nikome

 • N
  Np

  Sve je nestalo u trenutku…,zaista je bilo slučajno…..čovek je fenómenalan….ali sve je to džabe,.,….pokazivao je drugaru tu pušku i nekako opalio…..i tuga….

 • i
  ivana

  Pala sam u nesvest kada sam jednom cula od koleginice da su lovci dobri ljudi…

foto dana

video dana