≫ 

Trgujte cenom akcija Alibabe besplatno od svoje kuće!

Investiciona kompanija KapitalRS, svim čitaocima Telegrafa, nudi priliku za trgovanje cenom akcija Alibabe

  • 0

Od početka prošle godine, do oktobra, cena akcija Alibabe je porasla preko 30%. Investiciona kompanija KapitalRS, svim čitaocima Telegrafa, nudi priliku za trgovanje cenom akcija Alibabe (takozvani CFD-ovi), na svetskoj berzi bez rizika, sa virtuelnih 100.000 eura.

 

Besplatni DEMO nalog za trgovanje možete otvoriti ovde.

 

Izlazak na berzu

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Alibaba je osnovana 1999. godine, a u septembru 2014. godine sprovedena je najveća inicijalna javna ponuda akcija na Njujorškoj berzi, čime je ogromna kineska kompanija postala globalni igrač. Alibaba se postavila kao vodeći medijum elektronske trgovine ne samo u Kini i Aziji, već i kao pretendent na veliko tržište Rusije, Brazila, Španije itd. sa ciljem da distribuira kineske i druge proizvode celom svetu.

 

Besplatni DEMO nalog za trgovanje cenom akcija Alibabe možete otvoriti ovde.

 

Rast prihoda

 

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

 

Sa namerom da i u SAD (pre)uzme veći deo kolača, Alibaba preko AliExpress-a ima još veće planove.  Elektronska trgovina u Kini prošle godine je zabeležila rast od 33%. Čini se da su mogućnosti rasta kompanije u Kini daleko od iscrpljenih. Ova kompanija u kontinuitetu beleži dvocifrene stope rasta prihoda, a u drugom kvartalu 2016. godine, ostvaren je rast od 55% što, ukupno, za prvu polovinu ove godine čini najviši rast za poslednje dve godine.

 

Besplatni DEMO nalog za trgovanje cenom akcija Alibabe možete otvoriti ovde.

 

Alibaba i Donald Trump

 

Foto: Promo/Fortrade

Foto: Promo/Fortrade

 

Od početka prošle godine, do oktobra, cena akcija Alibabe je porasla preko 30%. Posle američkih predsedničkih izbora, akcije Alibabe su u silaznom trendu za razliku od ostatka tržišta. Predizborna retorika Donalda Trampa, u pravcu većeg protekcionizma SAD, posebno u odnosu na Kinu, uticala je na slabljenje interesovanja investitora za akcijama Alibabe. To stanje je trajalo sve do kraja decembra. Međutim, pad je zaustavljen i čini se da je kineski gigant ponovo na krilima inicijative svog glavnog vizionara, Džeka Maa. On se pre neki dan sastao sa budućim predsednikom SAD u nameri da mu izloži ekonomske planove o budućem rastu.

 

Besplatni DEMO nalog za trgovanje cenom akcija Alibabe možete otvoriti ovde.

 

Materijali je pripremljen i odobren od strane lica sa dozvolom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije za obavljanje delatnosti investicionog savetnika Aleksandra Zavišića, zaposlenog na poslovima investicionog savetnika u društvu Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6.

 

Kapital RS Inc. a.d. je investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

 

Kapital RS Inc. a.d. vrši promociju usluga i pruža tehnicku podršku klijentima kompanije Fortrade Ltd sa sedištem u Londonu, koja je pod nadzorom FCA (Financial Conduct Authority) u Velikoj Britaniji. Finansijski ugovori za razliku i drugi finansijski instrumenti na koje se primenjuje efekat poluge (leveridž) podrazumevaju da mala promena cene može dovesti do gubitka uloženog kapitala, pa zato nisu pogodni za sve klijente. Gubici mogu biti veci od uloženog depozita pa se može zahtevati dodatna uplata. Stoga je važno da u potpunosti razumete postojece rizike i potražite savet strucnih lica. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu ili, posredovanje za, transakciju u bilo kom finansijskom instrumentu. Kapital RS / FORTRADE ne prihvata odgovornost za bilo kakvu upotrebu informacija i za bilo kakve posledice koje mogu nastati. Ne daje se nikakva garancija za tacnost i potpunost tih informacija, stoga svako lice koje deluje u skladu sa navedenim, cini to u potpunosti na sopstveni rizik.

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA