Trampovi bajkeri rame uz rame ko braća: Stigli u Vašington, prave živi zid da zaštite predsednika! (FOTO) (VIDEO)

Grupa "Bajkeri za Trampa" sada broji 200.000 članova

  • 5

Bajkeri iz cele zemlje već nekoliko dana voze ka glavnom gradu Amerike želeći da stignu na inauguraciju novog predsednika Donalda Trampa, kako bi napravili živi zid i zaštitili predsednika od nasilnih protestanata.

VAŠINGTON TVRĐAVA: Trampa će opkoliti milion ljudi, čuvaju ga hiljade policajaca, a iza scene se kuvaju protesti (FOTO)

Foto: Profimedia/SIPA USA Foto: Profimedia/SIPA USA

Grupa "Bajkeri za Trampa" zatražila je dopuštenje za okupljanje 5.000 osoba koje će stići u Džon Maršal Park i izvesti mini reli u pauzi između polaganja zakletve i početka parade.

- Mi smo krenuli da napravimo živi zid, bićemo rame uz rame sa našom braćom i na nogama, spremni da pomognemo policiji - rekao je osnivač grupe Kris Koks (48).

Bajkeri i dalje pristižu, a mnogi od njih mogli su se videti kako na Arlington groblju odaju počast poginulim veteranima.

Ova bajkerska grupa je osnovana pre godinu dana, a do sada je porasla na preko 200.000 članova. Nju je i sam predsednika Tramp priznao i pohvalio na svom Tviter nalogu tokom kampanje.

Podsetimo, svoju bajkersku grupu ima i predsednik Rusije Vladimir Putin, a o njegovim bajkerima više možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA