≫ 

Telegraf na inauguraciji Donalda Trampa: Fotografije i snimci koje niste mogli da vidite nigde dosad (FOTO) (VIDEO)

Donald Tramp je juče u 18 časova zvanično postao novi predsednik Amerike, a već danas je povukao radikalne poteze i promenio sajt Bele kuće

  • 4

Donald Tramp juče je i zvanično postao 45. predsednik SAD, a svečanu zakletvu položio je držeći ruku na dve Biblije. Inauguraciji je prisustvovalo više od 900.000 ljudi, a njegov inauguracioni dan počeo je tvitom "Sve počinje danas!".

Sin Melanije i Trampa pokazao da ima balkanske gene: Majka ga je uhvatila za ruku, a on se poneo sasvim neočekivano (FOTO)

Kao iz bajke: Pogledajte kako je izgledao inauguracioni bal Donalda Trampa i ko je sve grlio Melaniju

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U videu koji smo vam pripremili imate priliku da vidite delić atmosfere sa ulica Vašingtona neposredno pred inauguraciju.

Uoči inauguracije, stotine demonstranata sukobilo se u Vašingtonu sa simpatizerima novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Predsednik SAD Donald Tramp u prvim satima nakon inauguracije potpisao je izvršnu naredbu kojom se slabi zdravstveni sistem “Obama ker“, naredio zamrzavanje svih novih ili regulativa na čekanju, a objavio je i planove o razvijanju raketnog odbrambenog sistema.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA