Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Donald Tramp postao je 45. predsednik SAD. Telegraf je direkto pratio inauguraciju, a pored ruske zastave, najzanimljiviji je bio njegov sin Baron. OVDE pročitajte zašto.

U Beogradu je danas došlo do nekoliko nesreća, a zabeleženo je i nekoliko pokušaja samoubistva u zemlji. Mladić M.M. (28) uspeo je u nameri da skokom sa 11. sprata okonča svoj život. Detalje ove tragedije pročitajte ispod.

U Srbiji je u toku rasprodaja seoskih imanja i kuća. Mnoge se mogu naći po smešnim cenama, u vrednosti jednog polovnog automobila. Šta se sve nudi i u kojim gradovima, pronađite u tekstu dole.

Malena učesnica "Pinkovih zvezdica" Jovana Radonić (5) opet se našla u centru pažnje. Ona je izvela pesmu poznate domaće rok pevačice, a publika nije mogla da izdrži tu količinu slatkoće. Jovanin nastup možete da pogledate OVDE.

Poznata srpska glumica i članica žirija u emisiji "Ja imam talenat", Danica Maksimović, fenoomenalno izgleda i dan danas u svojoj 63. godini, ali su zbog nje mnogi muškarci ostajali bez daha, pogotovo na početku karijere. Tada je imala 40 godina manje. Zavirite u tekst da vidite kako je izgledala mlađana Danica.

Tokom utakmice 19. kola ABA lige, brojni navijači Partizana skandirali su uvrede na račun igrača FMP-a, prvenstveno Filipa Čovića i supruge predsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića. Šta je još obeležilo ovu utakmicu, pročitajte OVDE.

Crvena zvezda je pobedila Igokeu u Laktašima, ali je u prvi plan isplivao jedan propust.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA