Vučević o pucnjavi: Užasnut sam činjenicom da su se vandali drznuli da pucaju ispred škole, dok iz nje izlaze đaci

Gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević očekuje hitnu reakciju policije povodom pucnjave ispred osnovne škole "Đura Daničič"

  • 8

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zatražio je od pripadnika Policijske uprave u Novom Sadu da pod hitno otkriju i uhapse učesnike u pucnjavi ispred Osnovne škole "Đura Daničić" u Ulici Dušana Vasiljeva u Novom Sadu.

Pucnjava u blizini osnovne škole u Novom Sadu, ima ranjenih!

- Ovo je slučaj bez  presedana. Užasnut sam činjenicom da su se neki vandali drznuli da pucaju u sred dana ispred škole, dok iz nje izlaze đaci. Srećom, pa nema tragičnih žrtava.

Ne zanima me da li je u pitanju bio mafijaški obračun, ili nešto drugo, jedino što me zanima jeste da počinioci budu što pre privedeni pravdi, i da ni jedno dete više u Novom Sadu ne plače i nema traume zbog rafalne paljbe kojoj je bilo svedok.

Grad Novi Sad će i dalje preuzimati sve mere u okviru svojih nadležnosti, kako bi obezbedio bezbedno odrastanje i život svim svojim sugrađanima. Od policije očekujem brzu i efikasnu akciju u slučaju današnje pucnjave ispred Osnovne škole "Đura Daničić" – naglasio je gradonačelnik Miloš Vučević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • helena

    24. januar 2017 | 17:47

    Vi samo nesto se cudite i tako 30 god

  • Šumadinac

    24. januar 2017 | 16:37

    I sta to vredi privesti ih na razgovor i posle toga dovidjenja. Mislim da zakoni oko te pucnjave trebaju da budu ostriji(rekoh ja u jednom komentaru izgradio bih ja Srbiju džabe da sam na vlasti)

  • Ignacije

    24. januar 2017 | 17:12

    A odgovornost i posledice, ništa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA