Tramp naglo izabrao novi slogan i odmah ga zaštitio za sledeće američke izbore

Po pisanju Posta, to mu je palo na pamet usred intervjua. Pozvao je advokata, ovaj se stvorio za dva minuta i dobio uputstva

  • 7

Donald Tramp je uveren da će ispuniti svoja obećanja iz kampanje i da će "Ameriku ponovo učiniti velikom" i najavio da će zadržati slogan i na sledećim izbrima.

Tramp povlači drastične mere protiv migranata: Zid sa Meksikom je tek početak!

Tramp je zahtev podneo pre nego što je položio zakletvu. Zatražio je zaštitu navedene fraze u kombinaciji s uzvičnikom i bez njega.

Novinarima Vašington Posta je rekao da će zadržati slogan i na sledećim izborima.

Zbog toga je američkom zavodu za zaštitu intelektualnog vlasništva podneo zahtev da zaštiti slogan koji namerava da koristi na izborima za drugi mandat - "Keep America Great" (Održimo Ameriku velikom).

Po pisanju Posta, to mu je palo na pamet usred intervjua. Pozvao je advokata, ovaj se stvorio za dva minuta i dobio uputstva, a Tramp je zatim nastavio s intervjuom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs/Hina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    25. januar 2017 | 13:11

    Ko Slovenci Ajvar što zaštitiše!!!

  • Isko

    25. januar 2017 | 13:18

    Previše se neki ljudi uzdaju u njega. Čovek je pre nekoliko godina izjavio da bi ako treba da postane predsednik, to uradio sa republikanskom strankom. Doslovce je rekao da su toliko glupi da veruju sve što im se servira preko medija. Ja bih lagao, a oni bi sve verovali. Toliko su glupi. Ja u takve ljude stvarno nemam poverenja. Plus mislim da nije kompetentan i da se samo vežba i zabavlja ovom funkcijom.

  • Posiden

    25. januar 2017 | 12:46

    Nado budni šarlatan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA