Tramp ukida sankcije Rusiji?!

Portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov rekao je novinarima da nije upoznat sa planovima američke administracije povodom sankcija

  • 1

Administracija predsednika SAD Donalda Trampa pripremila je dokument kojim se ukidaju sankcije Rusiji, saopštio je naučni saradnik analitičkog centra Atlantik kaunsil Fabris Potje.

Putin i Tramp sutra razgovaraju, svet dugo čeka taj dan!

- Izvori su saopštili da su u administraciji Trampa pripremili ukaz o ukidanju sankcija Rusiji - napisao je Potje na svom nalogu na Tviteru.

On je naveo i da će 28. januara Tramp telefonom razgovarati sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i kancelarkom Nemačke Angelom Merkel, prenosi Sputnjik.

Portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov rekao je novinarima da nije upoznat sa planovima američke administracije povodom sankcija.

- Ne, ništa nam nije o tome poznato. Koliko znam, informacija nema izvor, ne znam koliko je istinita - rekao je on.

Ranije je Tramp izjavio da postoji mogućnost da se postigne sporazum o nuklearnom oružju sa Rusijom u zamenu za ukidanje antiruskih sankcija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA