Jedan od najbogatijih ljudi sveta o Trampu je rekao samo pet reči. One odjekuju Amerikom, čeka se odgovor predsednika

Slim je kritikovao Trampa i tokom predizborne kampanje, a poslednji put je sa njim imao kontakt tokom jedne večere na Floridi u decembru, nakon izbora

  • 6

Meksički milijarder Karlos Slim izjavio je da je njegova zemlja u dobroj poziciji u pregovorima sa američkim predsednikom Donaldom Trampom, dodajući da je Tramp "pregovarač, ne Terminator".

OVO JE NAJVEĆI GUBITNIK AMERIČKIH IZBORA: Ostaće bez milijardi dolara zbog Trampove pobede!

OVAJ MILIJARDER JE NOVA META TRAMPOVIH NAPADA: Najbogatiji čovek za koga nikada niste čuli u okršaju sa Donaldom! (VIDEO)

TRAMP OPTUŽIO KARLOSA SLIMA DA GA SABOTIRA: Pomaže Klintonovoj preko vlasništva u Njujork tajmsu (VIDEO)

Slim je održao konferenciju za novinare juče, u jeku diplomatske krize izmedju SAD i Meksika zbog zida koji Tramp želi da izgradi na granici dve zemlje da bi sprečio ilegalnu imigraciju.

- Jezikom kinematografije rečeno, mislim da Tramp nije 'Terminator' već pregovarač - rekao je Slim, aludirajući na filmski lik androida ubice iz budućnosti.

Meksički milijarder smatra da američki predsednik nastoji da "provocira da bi pregovarao" i podvukao da bi meksički zvaničnici trebalo da shvate da je u interesu njihovih američkih kolega da "sklope ekonomski i trgovinski sporazum sa Meksikom".

Slim je kritikovao Trampa i tokom predizborne kampanje, a poslednji put je sa njim imao kontakt tokom jedne večere na Floridi u decembru, nakon izbora.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тутор

    28. januar 2017 | 21:23

    Слим се обогатио на мексичкој сиротињи, не Трамп.

  • Ivo

    28. januar 2017 | 19:55

    Трамф и Карлос су игре мачке и миша и ту сиротиња као маса плаћа.

  • amerika

    29. januar 2017 | 23:43

    Lako je pricati slimu,obogatio se na racun svog bednog naroda,kad je tako "dobar" sto ne otvori kompanije u meksiku I ne placa radnu snagu po $12 I vise po satu, ne bi mi bilo zao da neko ispali nuklearke, da I ovaj olos od bogatih nestane sa planete zemlje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA