Uhapšen vlasnik automobila smrti na Novom Beogradu: Tvrdi da nije on vozio, a brani se ćutanjem!

Automobil je poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo ko je upravljao vozilom kada je na Lazovića, koji je krenuo na pijacu, naleteo automobil na pešačkom prelazu i odbacio ga pet metara dalje

  • 8

Uhapšeni N.M (33) je i kod tužioca ostao pri istoj tvrdnji koju je izrekao i nakon hapšenja da automobil kojim je usmrćen Radiša Lazović (72) i Gandijevoj ulici na Novom Beogradu jeste njegov, ali da on nije upravljao njime.

Ekspresno hapšenje: Pronađen vozač ubica koji je usmrtio pešaka u Bloku 64

Pešak koji je poginuo jer je hteo da pomogne povređenima u udesu, na proleće planirao svadbu! Roditelji nemi od bola

Nesreća se dogodila u četvrtak i tada je N.M. pobegao sa mesta nesreće, ali ga je kriminalistička policija uhapsila već u petak i određen mu je pritvor do 30 dana. Najpre su pronašli oštećen automobil "opel meriva", parkiran u blokovima.

- Tokom istrage su saslušani i brojni očevici, od kojih smo dobili informacije koje su dovele do hapšenja. Pronašli smo na parkingu automobil sa vidljivim tragovima koji ukazuju da je baš on bio vinovnik udesa u kojem je stradao pešak na raskrsnici Gandijeve i Evropske ulice - rekao je izvor blizak istrazi za "Alo!"

Kako kaže izvor iz istrage, automobil je poslat na veštačenje kako bi se utvrdilo ko je upravljao vozilom kada je na Lazovića, koji je krenuo na pijacu, naleteo automobil na pešačkom prelazu i odbacio ga pet metara dalje.

Izvor iz istrage pominje da je vozačima koji izazou saobraćajnu nesreću bolje da ne beže, jer im je to otežavajuća okolnost prilikom suđenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Naki

    29. januar 2017 | 10:20

    Kad se tako sta desi odmah stati i pozvati hitnu i pokusati pomoci a ne ko zadnja funjara pobeci

  • Mila

    29. januar 2017 | 12:18

    Ovo je samo dokaz da upravljanje automobilom ne smete nikome dozvoliti. Kod nas je postalo uobicajeno da ti rodjaci,prijatelji,kolege s punim pravom traze kljuceve od kola da oni voze i zavrse neki posao. Ja imam auto na moje ime, vozimo muz i ja, ali ne mozemo da se odbranimo od gomile rodjaka koji bi da se posluze nasim autom. Ja nikome ne dam, jedono suprug moze da vozi, niko drugi ni pod kakvim uslovima. Onda se ti rodjaco kao iscudjuju zasto ja to ne dam a ja im objasnim bas ovako: mozes da udaris nekog pesaka i da pobegned a onda bih ja odgovarala jer ti nikada ne bi priznao da si ti vozio. Onda usledi od njih ono poznato srpsko : "Ali ja nisam takav". E tada poludim totalno. Kad cujem to - ja nisam takav a ni jedan ne bi priznao da je on bio taj jer sto bi onda pobegao sa mesta nesrece. More nikom ne dajte u ruke volan automobila na kome ste vi registrovani.

  • Vlada

    29. januar 2017 | 10:12

    Ja sam za to da se ne bezi. Nedao bog nikome ali svakom moze da se desi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA