Ova godina će biti zabavna, bar kada su ekranizacije knjiga u pitanju. Izvukli smo 10! (VIDEO)

Na ovaj način će Holivud, koji poslednjih godina pati od manjka inspiracije, uspeti da prevaziđe stvaralačku krizu, a gledaoci će istovremeno nastaviti da uživaju u bogatim filmskim adaptacijama

  • 0

Da nas u narednom periodu očekuje zanimljiv i bogat bioskopski program obećava nam Bizis insajder, koji donosi informaciju da će u toku godine čak 29 književnih naslova biti ekranizovano.

Ima nade: Malena Nada Lazarević je tokom prošle godine pročitala 298 knjiga!

Na ovaj način će Holivud, koji poslednjih godina pati od manjka inspiracije, uspeti da prevaziđe stvaralačku krizu, a gledaoci će istovremeno nastaviti da uživaju u bogatim filmskim adaptacijama nekih genijalnih i naprosto popularnih i zabavnih knjiga.

Mi vam predstavljamo 10 dela koja su nama omiljena:

1. Before I fall

- "Pre nego što padnem" knjiga je za adolescente autorke Loren Oliver. Ona govori o tinejdžerki koja proživljava dan svoje smrti sedam puta dok pokušava da otkrije misteriju vlastite smrti.

Film u bioskope dolazi 3. marta.

2. Fifty shades darker

- Žene širom sveta očekuje nastavak priče "50 nijansi tamnije" između Anastasije Stil i Kristijana Greja, koji će u ovom delu pokušati da uspostave normalniji odnos.

Film u bioskope dolazi 10. februara.

3. The Zookeeper’s Wife

- Film o istinitoj priči "Žena čuvara životinja" govori o tome kako je zoološki vrt u Varšavi spasio na stotine Jevreja tako što su ljude skrivali u prazne kaveze životinja nakon što je zoološki vrt bio bombardovan.

Film u bioskope dolazi 31. marta.

4. The Lost City of Z

- "Izgubljen grad Z" - priča o čuvenom majanskom gradu od Zlata donosi nam ludačku avanturu o istraživačima. Knjigu je napisao njujorški pisac Dejvid Gren.

Film u bioskope dolazi 21. aprila.

5. The Circle

Ema Votson i Tom Henks našli su se u glumačkim ulogama u Krugu, adaptaciji novele Dejva Igersa u kojoj se radnja vrti oko radnice koja radi u ogromnoj IT kompaniji, gde su svi pod nadzorom i pratnjom.

Film u bioskope dolazi 28. aprila.

6. The dinner

Baziran na bestselleru "Ručak" Hermana Koče, istoimeni triler prati dvoje roditelja koji se nalaze na večeri s holandskim političarima koji sumnjaju da se njihova deca bave terorizmom.

Film u bioskope dolazi 5 maja.

7. Lady Macbeth

Viktorijanska drama Lejdi Magbet nije direktno bazirana na Šekspiru, već na noveli koju je 1865. godine napisao Nikolai Leskov.

Film u bioskope dolazi 2. juna.

8. Beauty and the Beast

Disnijeva verzija Lepotice i zveri, ona u kojoj glumi Ema Votston, daleko je od originalne francuske bajke koju je napisala Gabriel-Suzan Barbot de Viliv.

Film u bioskope dolazi 17. marta.

9. It

Još jedna adaptacija Stivena Kinga dolazi ove godine – neponovljivi film "To".

Film u bioskope dolazi 8. septembra.

10. Murder on the Orient Express

Čuveno delo Agate Kristi, "Ubistvo u Orijent ekspresu" posle 1974. godine kada je prvi put bio ekranizovan, dobija svoj novi vizuelni identitet. U ovom krimiću igra Džoni Dep.

Film u bioskope dolazi 22. novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA