SILOVANA I KIDNAPOVANA PRVOG DANA NA NOVOM POSLU: Odvukao me je, napastvovao i zapretio da će me baciti kroz prozor ako se budem odupirala

Prema prijavi, sve se navodno dogodilo pre nedelju dana kada se devojka iz Siska zaposlila kod R.S. u njegovom lokalu u Zagrebu

  • 8

Devojka iz okoline Siska je u Zagrebu pronašla posao kao konobarica, a pojma nije imala da joj je gazda R.S. (50) višestruko osuđivani silovatelj. Nakon samo jednog dana on ju je na poslu silovao, kidnapovao i zapretio smrću.

Ova prelepa žena u sebi krije NAJSTRAŠNIJI HOROR: Iza blistavog osmeha krije se jeziva priča sedmogodišnje devojčice!

Prema prijavi, sve se navodno dogodilo pre nedelju dana kada se devojka zaposlila kod R.S. u njegovom lokalu, a već istog dana počeo je da joj preti zbog navodnog duga od 300 kuna (oko 5.000 dinara) koje joj je pozajmio, piše "Jutarnji". Kada je devojka htela da napusti lokal, R.S. joj je rekao: "možeš da odeš samo Hitnom nakon što te polomim".

Pred kraj radnog vremena šef ju je, navodno, naterao da ide s njime u stan i pozvao taksi. Upozorio ju je pritom da je spreman da je ubije i odrobija 40 godina u Lepoglavi ako slučajno nešto kaže taksisti. Kada su došli u stan, muškarac ju je odvukao u spavaću sobu, silovao i zapretio da će je baciti kroz prozor bude li se odupirala.

Prema tvrdnjama devojke, tortura se nastavila i sutradan u lokalu odakle je u jednom trenutku telefon uspela da poveže na Fejsbuk i pošalje poruku prijateljima: “Molim te dođi i pomozi mi”.

Prijatelji su kontaktirali ugostitelja u potrazi za prijateljicom, ali R. S. im je rekao da ona nigde ne ide dok ne plati dug te da će on doći k njima u njihov grad i zaklati ih. Oni su, međutim, alarmirali policiju koja je brzo došla do lokala i privela ugostitelja na ispitivanje.

Nakon saslušanja devojke R.S. je uhapšen. Njemu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja dela jer je prema kaznenoj evidenciji ovo njegov peti postupak zbog silovanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto

    31. januar 2017 | 08:54

    To je pravda u bivsim jugoslovenskim drzavama.U Srbiji,Bosni,Hrvatskoj.Svejedno pravosudje je dno dna.Olos se pusta na slobodu da maltretira mirne gradjane,korupcije i kiriminala na sve strane.Olos uspeva i profitira a posteni beze ili kuluce za zlikovce i zlotvore.Sramota.

  • Dobronamerni

    31. januar 2017 | 09:43

    Njegov peti postupak zbog silovanja, a on na slobodi!

  • Isko

    31. januar 2017 | 10:17

    Neko pet puta siluje i zaslužuje slobodu? Dobar je bio stari zavet. Jednom i nikad više. Može i dušanov zakonik. Ako su ovo tekovine demokratije, u budućnosti normalan građanin nema nikakve šanse, jer se zlikovcima ona uvek nanovo daje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA