≫ 

Zoran Marjanović: Moja Jana slavi u nedelju prvi rođendan bez majke. Ne znam kako ću preživeti taj dan

- Prošlo je deset meseci otkako mi je žena ubijena, a ja nemam nikakve informacije o tome ko je to uradio i kako teče istraga - rekao je Zoran

  • 16

Zoran Marjanović, suprug svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović, kaže da deset meseci posle zločina nema nikakve informacije o tome ko je ubica njegove žene, niti kako teče istraga ovog slučaja.

Danas je tačno 10 meseci od ubistva Jece Marjanović: Policija je saslušala 300 svedoka

- Svaki dan nam je dug kao godina, životi su nam se promenili od tragedije. Jelenu nikada nećemo zaboraviti i zato koristimo svaku priliku da je se setimo i pričamo o njoj. Već mesecima me niko ne zove, ne obaveštava me o toku istrage. Ne znam ni na koga policija sumnja, niti da li ima bilo kakve dokaze - kaže Zoran.

On je trenutno okupiran pripremanjem proslave šestog rođendana ćerkice Jane, prvog koji će devojčica proslaviti bez majke.

- Biće to posebno emotivan dan za nas. Radujem se zbog Jane, ali ne mogu vam opisati koliko mi je teško što Jelena neće biti tu. Ni sam ne znam kako ću podneti da ne vidim njih dve srećne dok zajedno pevaju rođendansku pesmu i zajedno gase svećice, kao i svake godine do sada - iskren je Zoran.

Planira da na rođendan pozove celu Jeleninu porodicu i tako demantuje da je u lošim odnosima sa njima.

- I dalje se čujemo i viđamo, i tako će i ostati. To ćemo dokazati u nedelju, 5. februara, kad budemo proslavljali Janin šesti rođendan, kada neki budu došli u goste - otkriva Zoran.

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STELA

    4. februar 2017 | 22:12

    Malena, ŽELIM TI SVU SREĆU OVOGA SVETA!

  • Dejan

    3. februar 2017 | 01:49

    Kuca im se jos oseca na varikinu a i automobil.a on on i dalje glumi nevinost

  • Suvise je "sitna riba"

    3. februar 2017 | 00:14

    A stalno mora da se Pravda !!! Zao mi ljudi coveka !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA