≫ 

Novi detalji likvidacije karatiste u Beogradu: Zločincu na ruke isplaćene ogromne pare za ubistvo

Operativni podaci ukazuju da je ubistvo bilo naručeno

  • 13

Ubica Vlastimira Miloševića (34) žrtvu je čekao u podrumu zgrade u Ulici 27. marta pokazuju tragovi koje je policija pronašla na uviđaju zločina.

UBIJEN TEK IZ TREĆEG POKUŠAJA: Novi, još jeziviji detalji o likvidaciji karatiste u 27. marta

Operativni podaci ukazuju da je ubistvo bilo naručeno, da je angažovan plaćeni ubica kome je na ruke isplaćeno 15.000 evra.

-Ubica je bio u podrumu Miloševićeve zgrade u kojoj je ovaj živeo sa porodicom. znao je navike svoje mete, što pokazue to što ga je pratio i čekao da se on pojavi. Oko sedam sati , kada je Milošević izašao iz zgrade, izašao je i on  - kaže za Blic izvor upućen u istragu koju vodi beogradska policija.

Ubistvo je učinjeno iz lične osvete. Milošević je poslednje krivično delo, izvršio pre deset godina. Ono po čemu je Milošević bio poznat polsednje decenije jeste to što je često umeo da se pobije.

Printskrin: Tanjug/Zoran Stanić Printskrin: Tanjug/Zoran Stanić

- Nasilničko ponašanje ga je uvek pratilo, ali je kao reprezentativac kjokušinakija uvek išao na ferku (tuču) bez oružja i opreme. Bio je najjači, a mnogi ozbiljni igrači su mu bili meta  - priča izvor blizak istrazi.

Policija ima podatke da angažovani ubica nije iz Srbije, već iz regiona.

Sahrana Vlastimira Miloševića biće sutra u 13 časova na beogradskom groblju Zbeg u Borči.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Czbg

    3. februar 2017 | 01:28

    Vrtite pricu u krug bez ikakvog pomaka kao i za 378273 ubistava u zadnje 2 godine,nikog zivog niste uhapsili samo pricate.price o saznanjima

  • kalisna

    3. februar 2017 | 07:21

    Novinari sve znaju njihovi izvori su nepresusni ,a u kojim apoenima novcanica je ubica isplacen jedino jos ne znate najvaznije ko je ubica i gde se sakrio ,ali svi drugi detalji su poznati

  • Zika

    3. februar 2017 | 01:46

    Bas su " ogromne pare" 15000€. Taj što ga je odradio mora da je u žestokom finansijskom problemu kad takvo delo za lovu sa kojom ne može ni dobar auto da kupi. Više bi ga razumeo da ga je odradio i za dz.... nego za ovu "OGROMNU LOVU" . Kakva klosarijada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA