Ovaj državni posao mnogi u Srbiji žele, a konačno je raspisan i konkurs za njega

Između ostalih, nude poslove u sektoru informacione i komunikacione tehnologije - šefa sektora, i inženjera za razvoj komunikacija

  • 0

Carina nudi šest poslova u centrali na Novom Beogradu, i po jedno mestu i carinarnicama Beograd, Šabac, Dimitrovgrad, Kladovo, Kruševac, Kragujevac, Subotica, kao i po dva radna mesta za carinarnice u Novom Sadu, Somboru i Prištini sa sedištem u Nišu.

Prijava za 500 profesionalnih vojnika ističe: Ako ispoštujete uslove, evo kolika će vam biti plata!

Za mesto šefa odseka traže završene osnovne akademske, master akadmske, specijalističke akadmske, specijalističke strukovne, ili osnovne studije u trajanju od najmanje četiri godine (240 ESPB), položen državni ispit i najmanje pet godina u struci.

Za mesto carinskog referenta - radnika u pisarnici traže završenu minimum srednju školu, položen državni stručni ispit i najmanje dve godine u struci.

Za mesto carinskog referenta - radnika obezbeđenja završenu minimum srednju školu, položen državni stručni ispit i najmanje dve godine u struci, dozvolu za nošenje oružja i položen ispit za zaštitu od požara.

Takođe nude poslove u sektoru informacione i komunikacione tehnologije - šefa sektora, i inženjera za razvoj komunikacija.

Kompletne uslove možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA