≫ 

NESREĆA KOD MALOG ZVORNIKA: Voz udario u autobus, više od 20 povređenih

Na terenu su vatrogasne ekipe i ekipe hitne pomoći koje u najbiližim zdravstvenim centrima u Loznici i Malom Zvorniku zbrinjavaju povređene

  • 10

Na pružnom prelazu u selu Brasini, kod Malog Zvornika danas oko 12 sati voz je udario u autobus, prilikom čega je povređeno 24 osoba.

JEZIVI DETALJI PORODIČNE TRAGEDIJE: Marinko sina (24) ubo direktno u srce, žena iskrvarila na smrt pred komšijskim vratima

Velika tragedija: Muškarac ubio ženu i sina!

U autobus kompanije "Lastra - Lazarevac", koji je saobraćao na liniji Ljubovija - Beograd na pružnom prelazu Batar polje uldario je teretni voz.

Kako RTS javlja, prema prvim informacijama, nema poginulih, a povređeno je najmanje 20 osoba, među kojima ima i nekoliko sa težim povredama.

Printksin: Google Maps Printksin: Google Maps

Na terenu su vatrogasne ekipe i ekipe hitne pomoći koje u najbiližim zdravstvenim centrima u Loznici i Malom Zvorniku zbrinjavaju povređene.

U lozničkom Urgentnom centru kažu da su primili dve osobe u bolnicu, od kojih je jedna teže povređena i nalazi se na odeljenjeu ortopedije.

Teretni voz je oko 15 časova sklonjen sa mesta gde se nesreća dogodila.

"Saobraćaj je normalizovan, a detalji će se znati, nakon završene istrage", navodi se u saopštenju "Infrastrukture železnice Srbije".

(Telegraf.rs / RTS / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zum

    4. februar 2017 | 15:00

    Najčešće je uz prugu visoka trava tako da prugu možeš da osmotriš tek kad prednji točkovi nagaze na šinu. Ponekad je to kobno. Govorim iz iskustva.

  • AVRAM

    4. februar 2017 | 15:10

    Svuda u svetu postavljene rampe i one funkcionisu svaki dan,jedino kod nas nema rampe a tamo gde ima one ne rade,imamo ministarku za saobracaj koja je spremna za slikanje svuda ostalo nju ne zanima...

  • Slobodan

    4. februar 2017 | 15:56

    Sta je trebalo, da voz stane da autobus prodje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA