Dolijao uprkos fantomki i "čišćenju" dokaza: Kako je otkriven Velja Nevolja

Na mestu ubistva Belivuk je ostavio je dosta tragova koji su i te kako bili od pomoći inspektorima beogradske policije koji su danonoćno radili na slučaju, među kojima su, nađeni i njegovi DNK tragovi

  • 7

Veljko Belivuk (32), zvani Velja Nevolja, ostavio je dosta tragova na mestu ubistva Vlastimira Miloševića za koje je osumnjičen, a on je otkriven zahvaljujući DNK tragovima na mestu zločina, piše Blic.

Posle saslušanja Veljka Belivuka, oglasila se supruga ubijenog karatiste: Moj suprug nije bio kriminalac, niti narko diler

Sve o kumu koji je namestio ubistvo našeg reprezentativca: Bili su jako bliski, a onda mu je pucao u glavu na šinama

Belivuk je u u klasičnoj sačekuši u Ulici 27. marta 30. januara oko sedam sati ujutru ubio Miloševića, i to u vreme u kojem ubijeni vozi dete u školu. Na svu sreću, kobnog dana Milošević je sišao sam ispred svoje zgrade kako bi zagrejao automobil.

Jureći za njim, Belivuk ga je pogodio jednim hicem u nogu, a kada je ranjeni Milošević pao na tramvajske šine, Velja Nevolja ga je overio sa neverovatnih šest hitaca, od čega je poslednji žrtvi ispalio ispod brade.

Printskrin: B92, Foto: Privatna arhiva Printskrin: B92, Foto: Privatna arhiva

Jedino profesionalno u celom činu likvidacije bilo je korišćenje „škorpiona“ sa prigušivačem, sve ostalo je Belivuk uradio prilično traljavo. Snimci video-kamera, kojih je mnoštvo na ovoj trasi, nisu bili od velike pomoći, s obzirom na to da je Belivuk imao kapuljaču.

Međutim, na mestu ubistva ostavio je dosta tragova koji su i te kako bili od pomoći inspektorima beogradske policije koji su danonoćno radili na slučaju, među kojima su, nađeni su i DNK tragovi Belivuka.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kobasica srbije

    7. februar 2017 | 08:21

    Velja u nevolja. Na neki način spasio je sebi život odlaskom u mardelju, jer mislim da je po svemu sudeći on bio sledeći.

  • Roki

    7. februar 2017 | 15:03

    Ako ode u zatvor,on će preživeti barem, kolko bude tamo "šest" meseci.

  • Deki

    7. februar 2017 | 15:15

    Dobiće jedno 40 komada a onda pravo u penziju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA