≫ 

U pritvoru momak koji je ubio svoju sestru u Svrljigu: Dan pre ubistva napunio je 15 godina i postao krivično odgovoran!

Dečak je najverovatnije nehotice sestru pogodio u vratni deo kičme zbog čega je ona preminula u bolnici

  • 9

Viši sud u Nišu odredio je danas pritvor petnaestogodišnjem N. Đ. iz Svrljiga osumnjičenom da je juče u svojoj porodičnoj kući, pucajući iz lovačke puške svoga oca, ubio svoju devetnaestogodišnju sestru Jovanu Đorđević.

Tragedija u Svrljigu: Brat (15) ubio sestru (19) očevim karabinom

Ovo je anđeo koga je brat slučajno upucao

Deda tragično ubijene devojke u Svrljigu: "Unuk je uporno pitao šta je sa Jovanom, nisam mogao da mu kažem da je mrtva"

- Više javno tužilaštvo dobilo je zahtev za pokretanje pripremnog postupka uz predlog za određivanje pritvora zbog krivičnog dela ubistvo protiv maloletnika. Pritvor mu je određen zbog opasnosti da će uticati na svedoke, visine propisane kazne i uznemiravanja javnosti – saopštila je Iva Popović, portparol Višeg suda.

Kako je do sada utvrđeno, dečak je najverovatnije nehotice sestru pogodio u vratni deo kičme zbog čega je ona preminula u bolnici.

Maloletnik je u nedelju proslavio petnaesti rođendan, tako da je dan pre ubistva postao krivično odgovoran.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmmm!

    7. februar 2017 | 12:59

    Momak???dete bre ,juce je tek napunio 15godina!

  • bobi

    7. februar 2017 | 12:18

    Nema ni dva meseca kako smo komentarisali ubistvo supruge iz nehata i koliko malo treba ljudima da zsborave neke stari tj o cuvanju oruzija! Doci iz lova a ne isprazniti pusku za mene je ne shvatljivo i neodgovorno i neznam koju bi rec jos upotrebio a da ne vredjam nikoga! A rezultat takvog ponasanja nova i jos veca tragedija! Opametimo se jednom!

  • Sinisa

    7. februar 2017 | 12:39

    Nije mu dovoljno svoje muke nego strpali dete od 15 godina u zatvor. Bitno je da Nevolje, Mutavi i takvi setaju slobodno po Srbiji. Neverovatno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA