Narko-diler jaukao dok je goreo u autu: Potresne ispovesti očevidaca kojima je povređeni vozač u mukama ponavljao jednu rečenicu

- Odmah sam istrčao da vidim o čemu se radi. Ugledao sam čoveka kako viri iz automobila. Jedino što je uspeo da nam kaže jeste: "Izvucite me iz automobila " - priča Nikola, koji je Ivana Ćirića izvukao iz automobila

  • 56

Eksplozija automobila u pokretu jutros na Voždovcu, u kojem je teško povređen vozač tog vozila Ivan Ćirić (38) a još dve osobe lakše povređene, bila je jača nego za vreme bombardovanja pričaju za Telegraf.rs očevici koji su se našli na uglu ulica Jovana Bjelića i Zaplanjske, i izvukli iz zapaljenog vozila nesrećnog vozača.

Pogledajte kako gori auto samo 5 sekundi posle eksplozije na Voždovcu u blizini dve škole! (VIDEO)

UŽIVO SA LICA MESTA: Eksplodirao automobil u pokretu, jezive scene na mestu nesreće! (LIVESTREAM)

Sve o narko-dileru koji je dignut u vazduh na Voždovcu!

Oni za naš portal ističu da se vozač automobila koji je eksplodirao bukvalno raspadao, da je krvario, i da je prava sreća da je ostao živ.

Nikola, jedan od zaposlenih u obližnjem lokalu koji se prvi pojavio na mestu nesreće kako bi povređenom ukazao pomoć, ispričao je da je istrčao na ulicu čim se čula detonacija.

Printskrin: Youtube/Beogradska hronika Jutarnji program Printskrin: Youtube/Beogradska hronika Jutarnji program

- Odmah sam istrčao da vidim o čemu se radi. Ugledao sam čoveka kako viri iz automobila. Jedino što je uspeo da nam kaže jeste: "Izvucite me iz automobila " - kaže Nikola.

Printskrin: Youtube/Beogradska hronika Jutarnji program Printskrin: Youtube/Beogradska hronika Jutarnji program

On dodaje da je prizor bio strašan. Staklo je bilo na sve strane, a krv mu je tekla niz ruku.

- Izvukli smo ga, a komšija koji je prvi naišao ga je odvezao u bolnicu. Niko ne može da me ubedi da nije bila bomba, jer se od detonacije zatreslo čitavo naselje a povređene su i osobe u automobilu koje su ovom vozilu išle u susret - priča on.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Jedan od očevidaca, takođe, za Telegraf. rs kaže da se eksplozija koja je odjeknula ne može porediti ni sa jednom tokom bombardovanja.

- Ma kakvo bombardovanje.... Ne znam kako su ga izvukli iz automobila. Možete da zamislite u kakvom je stanju bio. Raspadao se, delovi tela su se odvajali, ruke, noge...

Pogledajte kako je goreo automobil u pokretu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    8. februar 2017 | 12:44

    Ako je tacno da je narko diler i kako citam to se zna, pa sta je taj radio na slobodi??? Srbijo moja, jadna li si... zbog ovakvih treba sankcionisati svakog sudiju koji donese neadekvatnu presudu

  • Kursumlija

    8. februar 2017 | 12:39

    Koliko li je taj zivota unistio prodajom te droge.Svako ko radi taj posao ne moze pobeci od sudbine i ne moze se dugo bogatiti tudjom mukom.Zalosan je svaki izgubljeni zivot ali svi ti koji trguju trebaju znati da ce brzo zavrsiti.Opsti haos je u brogradu postao devedesete su nista za ovo sko drzava ne reaguje i prekine pojedince da stiti kao sto su belivuk,mitavi,bagzi i cume taj sljam srbiji ne treba nama treba MIR!!!

  • Scg

    8. februar 2017 | 12:40

    A ne no ce da pjeva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA