Putevi prohodni i suvi u nižim predelima, magla na planinama

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta

  • 0

Vozače danas očekuje dobra prohodnost puteva i uglavnom suvi kolovozi u nižim predelima, dok magle jutros ima na Zlatiboru i Crnom Vrhu, a zbog mraza i nižih temperatura na svim vlažnim deonicama može doći do stvaranja poledice na koju Auto-moto savez (AMS S) upozorava vozače.

Vozači, vodite računa zbog mokrih kolovoza i smanjene vidljivosti: Popodne još padavina!

Uslovi za vožnju bolji nego tokom ledenih dana, ali obratite pažnju na jednu stvar

Vozače očekuje i uobičajena jutarnja gužva i pojačan saobraćaj na prilazima većim gradovima kada se zbog formiranih kolona saobraćaj odvija nešto usporenije.

Slab sneg povremeno provejava u Negotinu zbog kojeg treba biti dodatno oprezan u vožnji, te zato treba poštovati sve saobraćajne propise, a brzinu dodatno smanjiti na deonicama gde je kolovoz vlažan, saopštio je AMS S, uz podsećanje i na obaveznu upotrebu zimske opreme.

I dalje je na snazi zabrana saobraćaja kamionima s prikolicom i šleperima na prilazima Kopaoniku u višim prelima Sjenice i Novog Pazara.

Saobraćaj se na važnijim putnim pravcima odvija bez zastoja, a na deonicama gde su radovi u toku potrebno je prilagoditi vožnju uslovima na putu i posebno obratiti pažnju na bezbednost putara.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije Srbije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Dok se teretna motorna vozila na GP "Šid" sa Hrvatskom, na izlazu iz Srbije, zadržavaju dva sata, a na GP "Horgoš" sa Mađarskom takođe na izlazu zadržavaju oko 90 minuta, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA