Počelo suđenje Darku Šariću: "Nisam kriv!"

- Nemam veze sa tim krivičnim delom - kratak je bio narko-bos

  • 6

Darko Šarić, kome je danas u Trećem osnovnom sudu počelo suđenje za falsifikovanje hrvatskog pasoša, izjavio je da nije kriv i da nikada u svom posedu nije imao taj pasoš.

NESTAO DISK SA DOKAZIMA O NARKO-BOSU: Agenti BIA ga prodali Šarićevom klanu?

- Nemam veze sa tim krivičnim delom, nikada nisam koristio taj pasoš, niti je bio kod mene - rekao je Šarić, kome je suđenje održano u zatvorskoj sudnici i najavio da će na pitanja tužilaštva o spornoj putnoj ispravi da odgovara tek kada bude pribavljena originalna dokumentacija.

Suđenje je odloženo na neodređeno vreme, kako bi sud pribavio određena dokumenta, kao i dokaz da li Tomislav Savatović, na čije ime je glasio falsifikovani pasoš sa Šarićevom slikom, uopšte postoji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac

    9. februar 2017 | 14:49

    Ali pazi ovo ,sude mu a nemaju svu dokumentaciju...kakvo sudstvo da plačeš :-))

  • Ivan

    9. februar 2017 | 17:17

    Ma pocev je car imao jaku petlju za biznis punio budzet srbije godina od njegovih para su gradjani penzije dobijali to je dobro poznato!Pustite coveka bolje uzmite dobru kauciju nego da ga izdrzavate godinama u zatvoru!

  • Slatkica

    11. februar 2017 | 09:46

    Ma nisi kriv, ma vidi tu nevinu telecu facu, kako bi ti mogao nesto lose uciniti...nevinasce tamo nek ti u zatvoru kolege uzmu nevinost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA