≫ 

ŠOK UŽIVO u jutarnjem programu Pinka: Izgovorila je "Brat me silovao kada sam imala šest godina", i ostavila sve u čudu (VIDEO)

- I dalje snosim posledice. Muž me je ostavio kada je saznao za ovo. Redovno posećujem psihologa, ali mi nije značajno bolje - ispričala je izmučena žena

  • 30

Voditelji Jutarnjeg programa TV Pink Srđan i Jovana i advokat koji je bio gost, ostali su zatečeni kada im se javila gledateljka koja je u ranom detinjstvu bila žrtva incesta.

Borba sa diskriminacijom: U najtežem položaju žene, osobe sa invaliditetom i stari

- Brat me silovao kada sam bila mala, imala sam samo šest godina. Danas imam 36 godina i još živim sa tim. To mi je upropastilo život - ispričala je ona uživo u programu.

Gledateljka je obelodanila još jednu neverovatnu činjenicu, a to je da su njeni roditelji znali za to sve vreme.

- Oni su znali sve, ali su ćutali. Želeli su da ga zaštite. Ja sam bila dete i nisam znala šta da radim. Roditelji su danas mrtvi, ali ja nastavaljam da živim sa tim. I dalje snosim posledice. Muž me je ostavio kada je saznao za ovo. Redovno posećujem psihologa, ali mi nije značajno bolje - tihim glasom, kroz suze, ispričala je ona.

U program se uključila, kako kaže, da bi poslala važnu poruku svim ženama da ne treba da ćute i trpe ukoliko su u slučnoj situaciji.

- Želim da kažem ženama da niša ne trpe. Ne želim da niko ispašta, ja sam se sada uključila u program jer sam imala potrebu da sa svima podelim ono kroz šta sam prošla - dodala je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vota

    13. februar 2017 | 14:34

    To sto te je muz ostavio kad je saznao za to je dobro jer to je neki skot,da je covek i da te je voleo prosao bi sa tobom kroz sve to i pomogao ti da izadjes iz tog pakla.Mlada si nadji nekog sa kim ces da budes srecna ne gubi nadu ima takvih.Mnogo godina zivota je pred tobom zelim ti da ih prozivis srecna i zadovoljna.

  • Suza

    13. februar 2017 | 13:11

    Kada se zena jutros javila u emisiju, mislim da je ostavila sve u soku. Taj glas, pun ocaja, bespomocnosti...doveo me je do suza. Sama, bez skole, bez posla, bez dece...sama u svom beznadju...a zato sto su njeni roditelji stitili sina i nisu prijavili silovanje, ostala je i bez mogucnosti da se njen rodjeni brat, njen zlostavljac, nadje iza resetaka. Zato sto nema prijave, nema ni kazne, slucaj je zastareo. Ovakvi zlocini ne bi trebalo da zastarevaju, jer ovde nije ubijeno telo, ali je dozivotno ubijena dusa. Trebalo bi ih osudjivati kao za ubistvo.

  • Ona011

    13. februar 2017 | 13:04

    Zeni je potrebna pomoc ne samo strucna, vec i ljudska...ako neko moze da je zaposli, pa sta god...osakatili su je oni medju kojima je rodjena...brat, majka, otac...monstrumi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA