HRABRI 16-GODIŠNJAK KOJI UMIRE OD TUMORA PORUČIO: "Dosta mi je hemoterapija, idem na matursko veče!"

Roditelji i prijatelji zaprepašćeni su odlukom tinejdžera koji broji poslednje dane svog života. Dejvid umire od tumora na mozgu, ali hoće da proživi poslednje dane u velikom stilu

  • 2

Prijatelji i porodica ostali su zapanjeni neverovatnom hrabrošću 16-godišnjeg Dejvida iz Velike Britanije, koji je odlučio da kaže dosta hemoterapijama i zračenju kako bi poslednje dane svog života proživeo onako kako želi!

"Ne možeš da dobiješ sve bitke", reči su kojima je objasnio svoju odluku nakon što je saznao da mu se vratio tumor na mozgu i da je u terminalnoj fazi.

A vest o svom zdravstvenom stanju saznao je tek koji dan nakon što je na Jutjubu postavio video, u kojem je objavio kako se oporavlja.

Naime, kako piše "Dejli mejl", Dejvid je pre pet nedelja na Jutjubu postavio video, u kojem je rekao da se oporavlja od bolesti. Nakon toga, otišao je na trening, a kada se vratio kući nije mu bilo dobro. Rezultati analiza nekoliko dana kasnije pokazali su da se tumor vratio i da je u terminalnoj fazi.

Dejvid je uz podršku roditelja odlučio da neće više ići na lečenje, te da će se pripremiti za matursko veče, koje je 28. jula, i da će da nauči da surfuje.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • šoMi

    24. jun 2012 | 20:50

    Malo je takvih ljudi. Bravo majstore za hrabrost.

  • Igor

    25. jun 2012 | 00:22

    bravo care zelim ti najlepsu maturu na ovom svetu.ja sam kao mali bio na hemo terapiji i zracenju srecom tumor je bio benigdni i znam sta sam prosao.da imam jos 5 tumora stisnuo bih gas do daske zbog svoje dece i zene.zelim ti svu srecu !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA