≫ 

Pala presuda: Hanka Paldum o optužbama da je maltretirala srpske zatvorenike

Pevačica je više puta na sudu izjavila da nikada nije videla Goluba i da ga nije fizički zlostavljala 1993. godine

  • 58

Opšinski sud u Sarajevu doneo je presudu po kojoj su Dušan Tomić i Goran Golub dužni da pevačici Hanki Paldum isplate i 2.000 evra za pretrpljene duševne bolove zbog povrede časti i ugleda i 340 evra za troškove parničnog postupka, piše u presudi ovog suda.

NE MOŽE DA SE KREĆE: Hanka Paldum operisana u Nemačkoj

Uhapšen sin Hanke Paldum?

Hanka Paldum imala saobraćajnu nesreću!

Goran Golub, koji je bio zarobljen u logoru Silos u Tarčinu, rekao je da ga je pevačica 1993. fizički maltretirala, što mu je prouzrokovalo trajna oštećenja, prenose beogradski mediji.

Prema tim navodima, Paldum mu je navodno naredila da legne na zemlju, a potom mu je nogom ''zgnječila spolni organ'', zbog čega, kako je rekao, kasnije nije mogao imati decu.

Dušana Tomića, prvooptuženog i inače advokata Gorana Goluba, pevačica je tužila zbog širenja i plasiranja ovih navoda u javnost.

Pevačica je više puta na sudu rekla da nikada nije videla Goluba i da ga nije fizički zlostavljala 1993. godine, kako on tvrdi. Rekla je da je tokom rata u Bosni samo jednom napustila Sarajevo.

- Bilo je to septembra 1993. kada sam, zajedno s još nekoliko pevača iz umjetničke čete, išla na linije kako bismo se družili i pjevali našim borcima na slobodnim teritorijama. Tokom tog putovanja nijednom nisam srela bilo kakvog zarobljenika, a kamoli da sam nekoga maltretirala - rekla je tada Paldum.

- Kad sam čula tu vest bila sam u šoku, na samu pomisao da bi neko mogao te gnusne stvari uraditi, nasikiralo me je. Tada sam samo rekla to je samo laž. Tužila samGoluba da bi se dokazala pravda. U momentu kada sam čula da osetila sam veliku rados i sreću da je konačno pravda zadovoljena - rekla je pevačica posle presude.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asadadio

    14. februar 2017 | 17:33

    Jednom kraljica, uvijek kraljica! skratili ste ovu vijest: 2000 eura Hanka daje u humanitarne svrhe!

  • Mimi

    14. februar 2017 | 17:00

    Kadija te tuzi, kadija ti sudi. Zar se mogla očekivati drugačija presuda? Njena reč protiv njegove.

  • Gambit

    14. februar 2017 | 17:03

    Sud u Sarajevu, ma ajde .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA