Užasavajući detalji teške nesreće kod Mladenovca: Vatrogasci izvlačili tela iz smrskanih automobila

Bračni par je u tom haosu sa svojom Ford fiestom završio u kanalu, a u jarak pored puta sletela su još tri vozila

  • 2

U lančanom sudaru nekoliko vozila kod Mladenovca u utorak poginuli su supružnici Slobodan (75) i Leposava Jeremić (71) i lakše je povređeno pet osoba. Povređeni su zbrinuti u Urgentnom centru.

STRAVIČNA NESREĆA KOD MLADENOVCA! Ima poginulih, sudarilo se nekoliko vozila!

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD KIKINDE: Sudar dva automobila, troje izgubilo život

Do udesa je došlo kod Vlaškog Polja, na putu za Beograd, kada je kolona vozila počela da pretiče kamion koji se kretao ka Mladenovcu. Dok je kolona vozila pokušavala da pretekne kamion koji se kretao ka Mladenovcu, iz suprotnog pravca je nailazio "pasat" velikom brzinom. U pokušaju da uđe u sporu traku u smeru ka Beogradu, udario je u kamion sa desne strane i izgubio kontrolu nad kolima.

Bračni par je u tom haosu sa svojom Ford fiestom završio u kanalu, a u jarak pored puta sletela su još tri vozila, među kojima i "sitroen" kojim je upravljala Marija L.

Foto: Facebook/ZA BOLJI MLADENOVAC/Dragan Gula Nikolic Foto: Facebook/ZA BOLJI MLADENOVAC/Dragan Gula Nikolic

- Samo sam videla "pasat" koji se stvorio niotkuda i kretao se velikom brzinom. Da bih ga izbegla samo sam skrenula udesno. Auto se prevrnuo nekoliko puta. Srećom, otac i ja smo prošli bez povreda. Kada smo se osvestili, lekari su već pomagali povređenima. Bilo je strašno. I dalje ne znam šta se tačno dogodilo - priča Marija za "Novosti".

Na mesto nesreće je izašlo nekoliko ekipa Hitne pomoći, kao i vatrogasci koji su iz smrskanih vozila izvlačili telo nastradale Leposave, ali i ostalih povređenih.

- Dve ekipe Hitne pomoći iz Mladenovca prve su stigle na mesto nesreće, ali pošto je bilo previše povređenih pozvali su i našu ekipu iz Sopota da im pomognemo - navodi dr Danijela Velikinac.

Foto: Facebook/ZA BOLJI MLADENOVAC/Dragan Gula Nikolic Foto: Facebook/ZA BOLJI MLADENOVAC/Dragan Gula Nikolic

- Slobodanu koji je bio živ kada smo stigli, nije bilo spasa. Njegova supruga je na mestu ostala mrtva, a treća saputnica zadobila je lakše povrede i odmah smo je zbrinuli.

Vozaču "pasata" prvi su pritekli u pomoć vozači kamiona Dalibor Mitić i Rajko Stanković.

- U retrovizoru sam video crni "pasat" koji mi prilazi velikom brzinom baš kad je kolona vozila preticala kamion koji je išao iz suprotnog smera. Vozač "pasata", u pokušaju da ih izbegne, priljubio se uz moj kamion, udario me i onda izgubio kontrolu. Počeo je da se kreće na putu. Stali smo, pritrčali da pomognemo. Vozač iz drugog kamiona ga je poliao vodom, dok su lekari Hitne pomoći pomagali onima koji su bili ugroženiji - priseća se Stanković.

(Telegraf.rs / Velernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    16. februar 2017 | 06:42

    Znaci kriv je vozac pasata koji je bio u svojoj traci a ne ovi sto su preticali to ima samo kod nas

  • AVRAM

    15. februar 2017 | 11:14

    Ko je vozac tog crnog pasata koji je toliko jurio??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA