Marija iz Beograda stjuardesa je 21 godinu: Zbog suludih stvari koje gledam svakodnevno, proklinjem dan kada sam ušla u avion! (FOTO)

Prema rečima naše sagovornice mnogi joj zavide jer misle da je posao stujardese glamurozan, ali kada im kaže na kakve "zgode" skoro svakog dana nailazi, promene mišljenje

  • 42

Svi oni koji rade s ljudima, svedoci su i njihvih navika, od kojih često može da vam se smuči život. Tome može da posvedoči i priča stjuardese Marije Ž. (40) koja se radeći godinama u avio-kompanijama nagledala svega i svačega.

Pronašao je dnevnik svoje žene stjuardese, zbog onoga šta piše u njemu ZAVRŠIĆE NA SUDU U HAGU!

– Radim ovaj posao već 20 godina i promenila sam tri avio-kompanije, i slobodno mogu da kažem da da su ljudi svuda isti, ima normalnih i kulturnih, ali je mnogo više ludaka. Kakvih sam se stvari nagledala ne možete ni da zamislite – govori stjuardesa.

Prema rečima naše sagovornice mnogi joj zavide jer misle da je posao stujardese glamurozan, ali kada im kaže na kakve "zgode" skoro svakog dana nailazi, promene mišljenje.

– Punđa, suknjica, štikle i osmeh na licu često zavaraju ljude. Naravno, takav je posao i na naša faca ne sme ništa da oda sem osmeha. Zato, kada naiđem na kesu punu urina na sedištu, smejem se, ali mi se istovremeno vrišti i povraća od gadosti.

Ili kada na dasci od wc šolje pronađen "ono" što treba da bude u njoj, proklinjem dan kada sam počela da radim kao stjuardesa. Ali, kao što rekoh sve je to u opisu posla, zažmurim na jedno oko, zapušim nos, već sam se navikla da je to normalno u ovom poslu i da ću već sutra naići na nešto još bizarnije – iskrena je četrdesetogodišnjakinja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BASA

    16. februar 2017 | 11:29

    Svaki poziv ima nesto dobro i nesto ruzno ! Bolje je pricati o lepsim stvarima u bilo kojem pozivu !

  • Ana

    16. februar 2017 | 13:45

    A šta da je medicinska sestra.....

  • EL...

    16. februar 2017 | 13:56

    Shta je stujardesa ? Vazdushna konobarica ! Ta vazdushna konobarica ne pricha kad upozna nekog menadzera ili poslovnog gospodina , koji je izvodi i od koga dobija skupocene poklone ... ! Da je loshe ne bi radila 20 god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA