Putin pobesneo: NATO pokušava da uvuče Rusiju u sukobe!

Ruski lider je rekao da poslednjih nekoliko godina "globalna sigurnost nije napredovala, već su pojedine pretnje postale samo ozbiljnije"

  • 6

NATO konstatno pokušava da uvuče Rusiju u sukobe, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

 

TO JE NAŠA ZEMLJA: Rusi odlučno odgovorili Americi da Krim neće vratiti Ukrajini!

 

Putin je dodao i da severnoatlanstska alijansa nastavlja da se meša u unutrašnja pitanja Rusije. Otpužbe su stigle na sastanku Putina i viših pripadnika bezbednosne službe FSB. Predsednik Rusije je rekao da poslednjih nekoliko godina "globalna sigurnost nije napredovala, već su pojedine pretnje postale samo ozbiljnije".

 

Putin je rekao i da međunarodne terosističke grupe, koje su "de fakto terorističke armije" primaju "evidentnu podršku određenih država".

 

- Krvoproliće u velikom broju bliskoistočnih, afričkih i azijskih zemalja se nastavlja i u tome aktivno učestvuju međunarodne terorističke grupe. Oni primaju tajnu, pa čak i dirketnu podršku od pojedinih zemalja - rekao je danas Putin na sastanku sa bezbednosnom službom FSB.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi

    16. februar 2017 | 15:18

    U kom bunkeru živiš, pa se javljaš nebulozama?

  • Sloboda za Ukrajinu

    16. februar 2017 | 13:21

    NATO se ne mesa u unutrasnje nego u spoljasnje delovanje Rusije koja je stalna pretnja svojim susedima i koja svoje unutrasnje probleme resava spoljnim "krizama".Kako ce Putin da ugusi nezadovoljstvo gradjana i delovanje opozicije nego stvaranjem slike spoljnje ugrozenosti sto automatski sve oponente svrstava i izdsjnike koji se bore protiv Vodje dok je na braniku otadzbine. Ovo je vec sto puta vidjen scenario mnogih diktatura stim sto ovaj tip raspolaze najvecim nuklearnim potencijalom na svetu. Nadajmo se da ce gradjani Rusije sami resiti ovaj problem jerto sigurno nece pokusati niko drugi.

  • Fbi je u pravu

    16. februar 2017 | 19:29

    Nato ne provocira nikoga.Putin nek smiri zivce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA