≫ 

DETALJI TRAGEDIJE KOD PRIJEPOLJA: U direktnom sudaru sa teretnjakom poginuo čovek, drugi teško povređen

Identitet poginulog još nije utvrđen, a povređeni je hitno prebačen u užičku bolnicu

  • 1

Jedna osoba je poginula, a druga je povređena u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu od Prijepolja ka Bistrici, kod skretanja za Drenovsku reku.

Naslednik ne može kući: Smetovi zarobili oca kod Jadovnika, a sina u prijepoljskom porodilištu

Prava katastrofa: Seku prste ljudima, koji su promrzli u Prijepolju

Bez panike, normalizuje se stanje u 4 opštine, problemi u Prijepolju

Identitet poginulog još nije utvrđen, a povređeni je hitno prebačen u užičku bolnicu.

Prema nezvaničnim podacima, došlo je do čeonog sudara automobila pribojskih tablica i teretnog vozila, a poginuli i povređeni bili su u putničkom automobilu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapsili su i, po nalogu nadležnog tužilaštva, odredili zadržavanje do 48 sati Dž. D. (1992) iz Aleksandrovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti saobraćaja.

Sumnja se da je on jutros oko 7:15, u mestu Drenova, opština Prijepolje, upravljajući kamionom marke "mercedes" prešao na suprotnu stranu puta i sudario se sa automobilom "pežo", kojim je upravljao 40-godišnji muškarac, saopštila je Policijska uprava u Prijepolju.

Na licu mesta poginuo je 31-godišnji putnik "pežoa", a vozač je zadobio teške telesne povrede i zbrinut je u Medicinskom centru u Užicu.

Uviđaj saobraćajne nesreće izvršili su zamenik osnovnog javnog tužioca u Prijepolju i pripadnici saobraćajne policijske ispostave u Prijepolju, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA