7

Tramp hoće da mobiliše 100.000 vojnika zbog migranata. Bela kuća tvdi da je izveštaj "lažan"

U dokumentu na 11 strana poziva se na do sada neviđenu militarizaciju snaga koje treba da se bore s imigracijom

Donald Tramp
Foto: Tanjug / AP

Američki predsednik Donald Tramp razmišlja da mobiliše 100.000 pripadnika Nacionalne grade zbog ilegalnih migranata.

Mračna predviđanja budućnosti: Svet 2021. godine čeka strašan i opasan scenario

Ove navode prenela je američka agencija Asošijeted pres, pozivajući se na nacrt memoranduma koji je u posedu ove agencije.

Navodi se da se u dokumentu na 11 strana poziva na do sada neviđenu militarizaciju snaga koje treba da se bore s imigracijom i to na severu do Portlanda u saveznoj državi Oregon i na istoku do Nju Orleansa u Lujzijani.

U ovaj predlog su uključene i četiri savezne države koje se nalaze na granici sa Meksikom - Kalifornija, Arizona, Nju Meksiko Teksas, ali i sedam država koje se pružaju uz ove četiri – Oregon, Nevada, Juta, Kolorado, Oklahoma, Arkanzas i Lujzijana.

Ubrzo se oglasila Bela kuća sa navodima da je izveštaj lažan.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Asošijeted pres, Donald Tramp, Ilegalni migranti, Nacionalna Garda, SAD
Popularni komentari
  • P
    Putin

    Klimtonovi i ds ne miruju mogu da prezale gubitak

  • I
    INFORMACIJE

    Vidi se da Tramp vlada situacijom i da ima informacije koje su u ovom trenutku jedna od najcuvanih tajni. Tvorci novog svetskog poretka su sukobe hteli i jos pokusavaju da prebace na ulice razvijenog sveta. Kako, vrlo lako emancipovanom muskarcu-zeni koji zivi u novom svetu u kojem mu je najvaznija frizura nije problem uterati strah muslimanom koji je presao pola sveta, ubio nekolicinu, a spreman je na sve za svoju dominaciju i opstanak. Evropska zena ga gleda sa strahom i zudnjom, jer je ponovo videla iskonsu podelu na alfamuzjaka i zenu, a ne njenog supruznika, ujedno njenu drugaricu iz spa centra. Samo da vas podsetim prosle godine je bila najveca vezba policije u SAD, koja se zvala /UBI ZOMBIJA/. Znaci sto god da se desi imace razmere epidemije. Da ne govorimo o FEMI, sluzbi za vanredne situacije koja je spremila milione plasticnih sanduka za kontaminirane leseve. Ne znam, nemora nista da se desi, ali sama spoznaja ovog izaziva strah.

foto dana

video dana