Očekujem da će dobiti doživotnu robiju, nikada mu neću oprostiti: Majka Anđeline (3) čeka pravdu, počinje suđenje monstrumu koji ju je silovao i ubio

Vladica je Anđelinu oteo sa rođendana deteta njegovog brata

  • 30

Suđenje Vladici Rajkoviću (28) iz zaječarskog sela Vratarnica, koji je priznao ubistvo i silovanje trogodišnje Anđeline Stefanović, počeće danas u Višem sudu u Zaječaru. Suđenju, koje je zatvoreno za javnost, prisustvovaće i Danijela Stefanović, majka nesrećne devojčice.

Zatvorenici pokušali da kastriraju silovatelja i ubicu male Anđe!

- Ići ću sa bratom i advokaticom iz Beograda koju sam angažovala. Očekujem da će dobiti doživotnu robiju - sve manje od toga bila bi velika sramota. Ne znam kako ću reagovati kada vidim Vladicu... On će tamo biti pod stražom? Da je sam, sigurno bih ga gađala stolicom makara. Naravno da mu nisam oprostila zločin. Nikada mu neću oprostiti - rekla je Danijela za "Blic".

Podsetimo, Vladica je Anđelinu oteo sa rođendana deteta njegovog brata. On se tada igrao sa decom, pravio im balone, šalio se sa njima, čak se i fotografisao. U jednom momentu je uhvatio Anđelinu za ruku i odveo je sa rođendana.

- Odveo ju je u obližnju šumu. Pocepao odeću. Silovao je. Onda je uzeo kamen i udarao je svom silinom. Udarao ju je i pesnicama. Dete je ostavio krvavo, razbijenih kostiju, rascepane kože po stomačiću, rukama, licu. Pronađena je oko 600 metara dalje, bačena u jarak, kao džak smeća. Lice joj je bilo neprepoznatljivo, telo unakaženo - rečeno je tada policiji.

Monstrum je ubrzo uhapšen, a na saslušanju je najpre ćutao da ne čuje pitanja. Kazao je, šokirajući i zgražavajući inspektore: "Anđelina me je volela. Ja sam je ubio", ispričao je i dodao da je bio popio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gagi

    20. februar 2017 | 00:53

    Gospođo ne nadaj se kakva doživotna.Da li si ti svesna da živiš u Srbiji?

  • Milos

    20. februar 2017 | 08:49

    Smrtna kazna pod hitno da se uvede za ovakva cudovista!!! Zasto da uopste zivi i to jos u trosku drzave 40 godina,ako uopste i dobije toliko!?

  • BURA

    20. februar 2017 | 09:39

    Smrtna kazna pod hitno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA