Skandal: Ujutru uhapšen zbog polivanja žene benzinom, posle par sati PUŠTEN!

Tužilaštvo je tražilo da nasilniku bude određen pritvor i da mu bude izrečena mera zabrane prilaska bivšoj ženi, ali sudija Dragan Pavlović nije prihvatio nijadan predlog tužilaštva, tako da se Vladan našao na slobodi

  • 5

Vladan S. (56) iz Valjeva koji se sumnjiči da je benzinom polio bivšu suprugu Dragicu S. (51), kako saznaje naš portal, pušten je na slobodu!

BRUTALNO NASILJE U VALJEVU: Polio ženu benzinom i pretio da će je zapaliti, a onda je prebio!

Vladan je prvo polio ženu benzinom, pa zatim joj pretio da će je zapaliti i na kraju pretukao. Kako saznajemo, tužilaštvo je tražilo da nasilniku bude određen pritvor i da mu bude izrečena mera zabrane prilaska bivšoj ženi, ali sudija Dragan Pavlović nije prihvatio nijadan predlog tužilaštva, tako da se Vladan našao na slobodi!

Za sada nije poznato gde je utočište pronašla njegova bivša žena, jer je dozidani deo kuće, gde je Dragica živela nakon razvoda, danas bio zaključan. Nesvakidašnja porodična tragedija odigrala je u Pogoričkoj ulici na periferiji Valjeva.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    20. februar 2017 | 15:33

    Zatvoriti čoveka iz tužilaštva zbog oglašavanja na ovakva nedela, a naci adekvatnog tužioca da presudi kako zakon nalaže za takva zlodela.

  • Alex

    20. februar 2017 | 15:24

    Sudija u zatvor ako onaj ostvari svoje namere i naškodi ženi!

  • Miloš

    20. februar 2017 | 16:43

    Pa ispario benzin ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA