≫ 

Ukrao vozilo Kliničkog centra, pa se pijan slupao!

Osumnjičeni je u zakonskom roku doveden na saslušanje nadležnom sudiji za prethodni postupak koji mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana

  • 0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pritvorili su N. Ž. (36) iz Novog Sada, zbog sumnje da je ukrao tuđe vozilo, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad.

Ukrao "juga", sleteo s puta i udario u drvo, pa pobegao: Stigla optužba za Farkaždinca

U saopštenju se navodi da se N. Ž. tereti da je 18. februara, ukrao dostavno vozilo Kliničkog centra Vojvodine, kojim je, na raskrsnici ulica Hajduk Veljkove i Novosadskog sajma, u stanju teške alkoholisanosti, izazvao saobraćajnu nezgodu i pobegao sa lica mesta.

- Policija je ubrzo pronašla osumnjičenog koji se tereti i za to da je 5. februara, u Kaću, ukrao "pežo", naknadno pronađen u okolini ovog naselja - kaže se u saopštenju i dodaje da se on tereti i za tri saobraćajna prekršaja - vožnju pod dejstvom alkohola, izazivanje saobraćajne nezgode i napuštanje lica mesta.

Osumnjičeni je u zakonskom roku doveden na saslušanje nadležnom sudiji za prethodni postupak koji mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA