Carinik je tražio da svako uzme svoj kofer iz vranjskog autobusa, a samo je crveni ostao u gepeku. Otvorili su ga i SKAMENILI SE! (FOTO)

Kada su svi preuzeli svoj prtljag radi detaljne kontrole, u prtljažnom prostoru autobusa je ostao samo jedan crveni kofer. Niko od putnika ga nije uzeo

  • 19

Carinici su jutros na carinskom punktu Merdare sprečili krijumčarenje u Srbiju preko šest kilograma marihuane sa teritorije Kosova i Metohije.

Pao diler iz Niša sa 5 kilograma marihuane: Policijski tim je našao drogu na mestu gde bi malo ko pomislio da će je naći

"BIO JE VRLO IZNENAĐEN, NIJE ZNAO ŠTA VOZI": Policija na punktu Merdare otkrila marihuanu u cisterni, vozač U ČUDU (FOTO)

Droga raspoređena u šest pakovanja pronađena je prilikom detaljne kontrole putnika i prtljaga autobusa vranjskih registarskih oznaka koji saobraća na redovnoj liniji Brezovica-Beograd.

Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave za kontrolu, svi prisutni putnici i vozač odgovorili su odrično. Kada su svi preuzeli svoj prtljag radi detaljne kontrole, u prtljažnom prostoru autobusa je ostao samo jedan crveni kofer. Niko od putnika ga nije uzeo.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

U njemu su, pored dečje garderobe, pronađene i dve veće kese u kojima je bilo ukupno šest manjih kesa sa ukupno 6.105 grama marihuane.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Kako kofer nije predat vozaču kao pošiljka, a nije mogao da se seti ni ko ga je od putnika doneo sa sobom, dalju istragu su zajedno sa otkrivenom marihuanom preuzeli policija i tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djordje

    22. februar 2017 | 10:28

    Hahahahaha " skamenili se"!? Pa kao da nikad nisu zaplenili marihuanu? Zaista niste vise ni smesni, ovo je zalosno.

  • Niko

    22. februar 2017 | 11:49

    Šta je tu čudno ? Šiptarima je 99% to biznis . Sa čime plaćaju blagonaklonost SAD i ostalih zemalja . Lepim rečima ? Sto Srbija ima pogrešnu politiku sami smo krivi .

  • Helo

    22. februar 2017 | 11:40

    Da bre skamenili se kao da su videli dinosaurusa hahahah kozna koji je to put da su nasli drogu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA