≫ 

Ukrao mi je 50.000 evra i hamer: Dabović "dozvolila" celoj Srbiji da vidi njenu prepisku sa momkom (FOTO)

Ona je priznala da je i sama zvala Simona i tražila mu da joj vrati pare

  • 80
Foto: informer.rs Foto: informer.rs

Milica Dabović ispričala je tužiocu da je njen bivši dečko, koji ju je pre tri dana pretukao, ukrao 50.000 evra. Reprezentativka se požalila da je Šiklić prevario i njenog oca Milana za automobil.

Milica Dabović otkrila sve o Simonu: Ubijao me od batina, krao novac i drogirao se na moje oči

Jezivo: Prve fotografije Milice Dabović posle prebijanja (FOTO)

- Simon mi je ukrao 50.000 evra, trošio je i novac sa moje kreditne kartice, a mom ocu je ukrao "hamer" - ispričala je Milica Dabović javnom tužiocu.

Bivša košarkašica je u Prvom osnovom javnom tužilaštvu ponovila i ono što je ispričala u MUP Palilula u noći između nedelje i ponedeljka, a to je da ju je Simon napao i davio.

Ona je optužila Simona i za krađu.

Problem je naravno isplivao kasnije, kada je njena prepiska za koju nije mislila da može da bude zloupotrebljena dospela u javnost. Printskrinovi ekrana sa porukama zahvaljujući Šikliću dostavljeni su medijima. Javnost sada može da isprati svađu i uvrede.

Foto: Informer Foto: Informer

- Milica je tužiocu ispričala da je kod Simona njena francuska kreditna kartica na kojoj je njena cela životna ušteđevina. On je odbio da joj vrati tu karticu, pa je ona juče morala da kontaktira banku kako bi je ugasila. Milica je tužiocu ispričala i da joj on duguje čak 50.000 evra i da taj novac odbija da joj vrati - tvrdi izvor "Informera".

Dabovićeva je otkrila i da je Šiklić, s kojim je bila dve godine u vezi, nasamario i njenog oca Milana.

Foto: Informer Foto: Informer

- Miličin tata i Simon su se dogovorili da mu ovaj proda automobil "hamer" koji je ocu kupila Milica. Zbog toga je Milan na ćerkinog dečka preneo punomoćje za prodaju kola. U zamenu za skupog terenca Šiklić je trebalo da košarkašicinom ocu da drugi auto, plus još 10.000 evra - rekao je sagovornik i dodaje:

- Međutim, Simon je zadržao auto, a čoveku nije dao ni dinara. Ako je tačno sve što je Dabovićeva ispričala i ako poseduje dokaze, Šiklić će i za to morati da odgovara.

Foto: Informer Foto: Informer

Košarkašica je potvrdila da je o svemu ovome bilo razgovora u tužilaštvu i da smatra da je njen bivši dečko lopov.

- Tačno je da me je Simon pokrao i sve sam to rekla tužiocu. Ipak, želim da stavim tačku na ovu priču. Vreme je da se time bave nadležni organi, a ne mediji - poručila je Milica i priznala da je i sama zvala Simona i tražila mu da joj vrati pare.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoka

    22. februar 2017 | 16:15

    Bas si me razocarala do pre neki dan cveta ljubav sama si davala izjave a sada nasilnik lopov pa sestro mislila sam da si ti pametna devojka a ono.

  • Zoran

    22. februar 2017 | 17:37

    Ja milice stvarno neznam sta si ti videla u ovoj nakazi od coveka pa je neznam sta je lepo na njemu mislijo sam da si sanjim zbog para ali sada vidim da si ga ti finansirala kazastrofa

  • Alexey

    22. februar 2017 | 16:16

    Pa ovo je iz njegovog telefona ne njenog.. on je objavio čet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA