≫ 

Vapaj majke ubijene Kristine (18): David ju je godinama maltretirao i pretio, mislio je da može sve jer je bogat (FOTO) (VIDEO)

Osumnjičeni za ubistvo imao burnu prošlost, ali policija nije reagovala

  • 3

Majka ubijene 18-godišnje Kristine iz Zagreba u šoku je, ali je novinarima i policiji otkrila da je bivši dečko godinama maltretirao njenu ćerku.

Stravičan zločin u Zagrebu: Dečko (19) izbo bivšu devojku (18), pa njeno telo ostavio u automobilu (FOTO)

Printskrin: Youtube/Index.hr Portal Printskrin: Youtube/Index.hr Portal

- On je mojoj ćerki pretio. U novembru joj je razbio auto i uzeo joj je mobilni telefon. Juče je ona bila na Državnom tužilaštvu na ispitivanju zbog toga i čeka poziv za Kazneni sud. Mogu da se zakunem da ju je on ubio, stalno se razbacivao i govorio koliko novca ima i da mu niko ništa ne može. Evo, vidite kako se to sad završilo - rekla je majka.

Printskrin: Youtube/Index.hr Portal Printskrin: Youtube/Index.hr Portal

Otkrila je da će osumnjičeni za ubistvo njene ćerke u junu napuniti 20 godina.

- Zašto je to uradio, ne znam. Otišla sam u noćnu smenu. Zvao me bivši muž i rekao da ga je zvao komšija, da su nam policija i Hitna pomoć pred zgradom - govori ona.

Printskrin: Youtube/Index.hr Portal Printskrin: Youtube/Index.hr Portal

Ova žena takođe napominje da je David često imao agresivne napade na njenu ćerku, zbog čega su se i sudili. Prema njenim rečima, nekoliko puta su prijavljivali policiji njgeovo nasilje, ali policija nikada nije reagovala, kako sumnja, zbog toga jer mu je otac moćan i bogat čovek, piše Index.hr.

Podsetimo, ovakvi agresivni napadi i ubistva nikada se ne dešavaju slučajno već skoro uvek postoje određeni predznaci ili pak prethodni ispadi, koji upućuju na to do koje mere osoba može biti opasna. Sličan slučaj se nedavno desio u Štrpcu, kada je čovek iz čista mira izbo nožem svoje blizance, od kojih je jedan umro. A više o psihičkim stanjima ovakvih ljudi pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs/ Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban sluzbenik obezbedjenja

    23. februar 2017 | 12:09

    Mnogi smatraju da su u ovakvim slucajevima u pitanju psihicki bolesnici. I jesu. Ali da li ste se zapitali zasto oni uvek povrede ili ubiju druge a ne sebe? Kada je zlo islo samo protiv sebe? Ne shvatam zakonodavce koji monstrumima uvek daju olaksavajuce okolnosti: te neuracunljiv, te nije bio svestan svojih postupaka, te bio pijan ... Zakoni kao da su pravljeni da stite zlocince a ne zrtve. Ovoga sto je izbo bebe izvesti na ulicu pa ako ga narod ostavi da zivi neka zivi.

  • Milka

    23. februar 2017 | 12:14

    Zalost i tuga za mlad zivot?!pocivaj u raju a majki saucesce... monstruma na poligraf istine..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA