≫ 

Loznica: Razapeo šator, kupio kovčeg i 100 kilograma ribe za sahranu, a u bolnici ga sačekao ŽIV OTAC!

Medicinsko osoblje u Loznici bilo je u najmanju ruku iznenađeno kada je čovek od njih tražio dokumentaciju za sahranu jer je pacijent ležao živ i raspoložen u bolničkoj sobi

  • 20

Život piše romane, a nekad i crnohumorne zaplete. Goran Đurić, iz sela Korenite, otišao je prekjuče na Odeljenje neurologije Opšte bolnice u Loznici da preuzme dokumentaciju o "umrlom ocu", a u bolničkoj sobi dočekao ga je njegov Dobrivoje (74) živ i raspoložen.

UKLETO SRPSKO SELO: U ovom mestu umiru samo muškarci čije ime počinje na slovo S

Medicinsko osoblje je u najmanju ruku bilo iznenađeno šta od njih traži, i nije im bilo jasno odakle mu informacija da je njihov pacijent preminuo.

Goran je od komšinice iz sela dobio informaciju da je Dobrivoje "upravo umro". Ona je, praktično, samo prenela poruku od prijateljice, inače medicinske sestre.

- Pošto je reč o ozbiljnoj ženi, odmah smo krenuli da spremamo sahranu. Razapeli smo šator i kupili 100 kilograma ribe. Otišli smo i u pogrebnu firmu i odabrali podatke za umrlicu. Usledilo je pribavljanje papira, pa sam krenuo po dokumentaciju u bolnicu, gde sam zatekao živog oca - kaže Goran.

Nastala je prava ujdurma kako vratiti ribu, šator, a umrlice samo što nisu bile izlepljene.

Iz bolnice nije stiglo bilo kakvo zvanično saopštenje. Informacija koju je porodica dobila nije proverena. Krenulo se u pripremu odmah, kako običaji nalažu, da se sprema i ono što nema. Ispostavilo se da je informaciju, ipak, trebalo proveriti u bolnici.

Inače, sahrana Dobrivoja je bila zakazana za danas.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajs

    24. februar 2017 | 10:06

    A be tatko, skoncetrisi se....

  • P

    24. februar 2017 | 09:12

    Koliko zatucan narod zivi po Balkanu strasno nesto. Ljudi ranije nisu bili ovakvi. Sta se desava? Svet ide napred Srbija nazad. Rekla mu komsinica..c c c

  • Parodija

    24. februar 2017 | 10:35

    "Lakse je bilo ubiti oca nego vratiti ribu"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA