Očajna majka nastradalog mladića iz Niša: Kako da sada nađem smisao mog teškog života bez sina jedinca?

Nestanak mladića prijavljen je 16. novembra, pa su duže od tri meseca svi bezuspešno tragali za mladićem

  • 0

Roditelji Dalibora Krstića (31), koji je juče nađen mrtav kod Zadružnog doma u Donjem Matejevcu kod Niša, ne mogu da se pomire sa tužnom istinom da njihovog sina više nema.

Sumnjaju da je drogiran, pa ubijen: Misterija Daliborove smrti progoni njegove roditelje

- Dalibor je otišao od kuće bez pozdrava tokom noći 10. novembra. Čula sam se sa njim nakon toga nekoliko puta telefonom, zvao me je sa tuđeg broja. Nadala sam se da će doći na našu krsnu slavu Sveti Vrači 14. novembra. Nije ga bilo i ja sam 16. novembra prijavila nestanak policiji - kroz suze priča Daliborova majka Azreta.

Duže od tri meseca su svi bezuspešno tragali za mladićem. Azreta kaže da je njen sin često zbog posla odsustvovao od kuće po 10-15 dana.

- Nadala sam se da ponovo negde radi, da mu se pokvario telefon i da je živ. Ali sad znamo da nije i ja ne znam kako da nađem smisao mog teškog života bez sina jedinca - jecajući govori Azreta.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Daliborov otac, Perica je po odeći potvrdio indentitet sina.

- Dalibor je bio u crnoj trenerci, a jakna je bila bačena pored tela. Nisam mogao dugo da gledam beživotno telo sina. Glava mu je bila okrenuta prema zemlji, ležao je potrbuške, a telo nije bilo u fazi raspadanja. Policija mi nije dala da ga okrenem - kaže otac nesrećnog mladića.

Pored leša, inspektori su zatekli psa i pronašli pumpicu.

- Policija je pretražila svaki kutak Niša i nije ga pronašla u našem kraju. Sumnjam da je proteklih meseci bio u Kraljevu, da je tamo radio. Mi smo siromašni ljudi, ali nikome ništa ne dugujemo. Nemamo penziju, posao, niti zdravstveno osiguranje. Nismo mogli puno toga da pružimo Daliboru. Morali smo da radimo i najteže fizičke poslove da bismo preživeli - objašnjava Azreta.

(Telegraf.rs / Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA