Pedofil iz Velesa osuđen na 7 godina zatvora zbog silovanja dečaka (10)

Kaznu mu je danas izrekao sudija Osnovnog suda u Velesu, a Zumberov je priznao delo

  • 4

Elvdini Zumberov ( 19 ) iz sela Melnica nadomak makedonskog grada Velesa osuđen je na sedam godina robije zbog pedofilije.

 

Silovao me je mesec dana, pred mojom decom: Nisam htela da se udam, pa su mi vezali oči i tukli me kablovima (FOTO) (VIDEO)

 

Kaznu mu je danas izrekao sudija Osnovnog suda u Velesu, a Zumberov je priznao delo.

 

Monstruozni čin se dogodio 27. jula prošle godine, oko 19 časova. Zumberov je to veče presreo desetogodišnjeg dečaka koji se iz seoske prodavnice vraćao kući.

 

Videći da nema nikoga u blizini, Elvdini Zumberov je zgrabio mališana, uzeo ga u naručje i odneo u sokak dalje od njegove kuće, gde ga je krvnički silovao.

 

Nakon ovog grozomornog čina, dečak se jedva nekako dovukao do kuće, ali od sramote to veče ništa nije smeo da kaže roditeljima. Tek sutradan njegova majka je primetila da se on čudno ponaša.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

 

Bio je iscrpljen i teško se kretao, nakon čega je mališan priznao majci šta mu se desilo predhodno veče. Majka je istoga dana slučaj prijavila policiji u Velesu, koja je ubrzo uhapsila 19-godišnjeg pedofila.

 

Nad zlostavljanim dečakom je izvršen lekarski pregled u bolnici u Velesu, a nakon konsultacije sa javnim tužilašvom on je sa majkom poslat i na Sudsku medicinu u Skoplje.

 

Izmenama Zakona o krivičnom postupku od februara 2014. godine, u Makedoniji je dozvoljena hemijska kastracija pedofila. Međutim, nakon učestalog silovanja dece, ogorčeni ljudi su na socijalnim mrežama za njih počeli da traže strožije kazne.

 

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA