Detalji tragedije u Mladenovcu: Teške optužbe majke čija je ćerka pronađena u kanalu, krivi zeta za njenu smrt

- Taj zlotvor ju je ubio pre 20 dana, ubacio u zamrzivač i onda je onako golu izbacio na njivu! Suza više nemam da pustim za svojom ćerkom, koju od početka meseca tražimo... - kaže majka nesrećne žene

  • 2

Dan nakon pronalaženja beživotnog tela Marine M. (36) u zaseoku Drenovača u Velikoj Krsni o prirodi njene smrti samo se spekuliše.

Horor u Mladenovcu: Pronađeno telo žene (36) u kanalu

Izvesno je da je njen nestanak pre dvadesetak dana prijavio suprug Milan M. Gusan koji je u mladenovačkoj policiji saslušavan četiri sata i pušten kući. Nezvanično, na telu pokojne Marine nije bilo tragova nasilja sem manjih masnica na vratu. Rezultati obdukcije se čekaju i postoji verovatnoća da je sama pala. Komšije govore da se i ranije napijala i šetala gola po selu.

Sa druge strane, u Velikoj Ivanči, Mara M., majka mrtve devojke, krivi "zeta" Milana:

- Moje dete je mrtvo i tu nema šta da se kaže. Taj zlotvor ju je ubio pre 20 dana, ubacio u zamrzivač i onda je onako golu izbacio na njivu! Suza više nemam da pustim za svojom ćerkom, koju od početka meseca tražimo...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Marinino beživotno telo pronašao je meštanin Drenovače Živko K. Nalazilo se u šancu tri kilometra od centra sela.

- I pre je davio Marinu - priča za Novosti njena majka:

- Kad god sam je zvala telefonom, nije dozvoljavao da je čujem. Bila je mlada, lepa, a izabrala njega. Bila je s njim zbog njegovih para. Pre osam, devet meseci su se venčali. Kupovao joj je alkohol i lekove...

Komšije iz Velike Krsne još ne veruju šta se dogodilo. Marinu i Milana slabo znaju, pošto su se tu doselili septembra prošle godine. Kažu da su čuli da je on bio policajac i da je prodao imanje u Velikoj Ivanči i došao da živi u Krsnu. Pričaju i da su njih dvoje često bili u alkoholisanom stanju.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Odlazili su po podne, vraćali se zorom, mrtvi pijani - priča njihov prvi komšija Miroslav D.

- Sto puta je on nju izvodio iz kola. Šta se dogodilo, niko ne zna. On se žalio da mu Marine nema, da je nestala. Kada je telo nađeno i kada je policija došla da ga ispituje, rekao im je da je Marina htela da se vrati čoveku sa kojim je pre bila a da joj on to nije dozvolio i da ju je zaključao u kuću. Ona je navodno te noći njemu uzela ključ i gola izašla, a njega zaključala.

Inspektori su u petak uveče priveli Milana M, ali je u toku noći pušten. Policija je navodno u subotu ponovo došla u Veliku Krsnu po njega, ali ga nisu zatekli u kući. Gde je bivši policajac, niko ne zna.

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bub

    26. februar 2017 | 08:04

    Cim je pila nije ni snjom nesto bilo uredu . Saucesce porodici.

  • Djole

    26. februar 2017 | 07:42

    Lici mi na jos jedan u nizu primera danasnjice.Ona-36 godina,s njim zbog para po recima majke(kupovao joj lekove i alkohol,hmm),ona bi htela da se vrati bivsem,sadasnji to ne dozvoljava...Bice da se radi o jos jednom u nizu primera gde joj je partner oceva generacija jer scenario tragicnig kraja uglavnom potice iz ovakvih kombinacija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA