≫ 

SNS prva predala listu za izbore u Kovinu, Vrbasu i Odžacima

Lokalni izbori održaće se 23. aprila

  • 86

Srpska napredna stranka je prva predala Opštinskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike u opštini Kovin, Vrbas i Odžaci, pod nazivom „Aleksandar Vučić - brže, jače, bolje“. Stranka je predala listu sinoć. Listu je svojim potpisom podržalo preko 1.500 građana u svakoj opštini.

Predsednički izbori 2. aprila

IZBORI U 5 OPŠTINA 23. APRILA: Da li će tada i cela Srbija na birališta?

Prva na listi u Opštini Kovin je predsednica Opštinskog Odbora SNS i aktuelna predsednica Opštine Sanja Petrović.

U opštini Vrbas prvi na listi je Milan Glušac, takođe predsednik Opštinskog Odbora SNS u Vrbasu, a u opštini Odžaci listu kandidata Srpske napredne stranke nosi Latinka Vasiljković.

- U proteklom periodu vredno smo radili. Započeli smo i završavamo mnoge infrastrukturne projekte, stvorili smo preduslove za dolazak investitora, otvorili nova radna mesta, a u bliskoj budućnosti biće ih još više. Intenzivno radimo na tome. Podrška građana daje nam snagu i energiju da u narednom periodu zajedno još, brže, jače i bolje radimo i nastavimo da idemo putem napretka - rekla je Petrović., predajući listu.

Sugrađanima se zahvalio i Milan Glušac:

- Siguran sam da ćemo u narednom periodu pružiti bolji život građanima opštine Vrbas, zajedno sa republičkom i pokrajinskom Vladom. Radimo intezivno na investicijama, komunalnom opremanju, a zajedno sa pokrajinskom i republičkom Vladom, siguran sam da će to biti mnogo bolje -

On je uveren da će ljudi koji su na listi doprineti da se opština razvija brže, bolje i jače, nego do sada.

- Aleksandar Vučić - brže, jače, bolje'' - zastupaće politiku koja znači otvaranje novih radnih mesta u opštini Odžaci, smanjenje broja nezaposlenosti, a ova politika je garant političke i ekonomske stabilnosti u opštini Odžaci - rekla je Latinka Vasiljković, navodi se u saopštenju SNS.

Lokalni izbori održaće se 23. aprila.

(Telegraf.rsTanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA