Informacije iz Kliničkog centra u Kragujevcu o povređenima i nestalima

Predstavnici Ministarstva odbrane se čini sve da se pod ruševinama dođe do trojice zatrpanih

  • 0

Direktor Kliničkog centra Predrag Sazdanović, obratio se javnosti povodom trenutnog zdravstvenog stanja povređenih u eksplozijama u kragujevačkom Tehničko-remontnom zavodu.

Sudbina trojice radnika iz Kragujevca neizvesna: Nastavlja se potraga za Kostićem, Nikolićem i Kovačevićem (VIDEO)

Sazdanović je precizirao da su pored trojice pacijenata koji su sinoć helikopterima prevezeni na VMA, poslato još 10 pacijenata.

- Zdravstveni bilten govori da su svi pacijenti povređeni u ovoj nesreći stabilo, međutim, pošto je došlo do pogoršanja kod jednog pacijent on je poslat na VMA. Pored njega još sedam pacijenata, koji su inače vojni osiguranici, poslato je, takođe, na VMA, na njihovu ORL klinika jer imaju problema sa sluhom - naveo je Sazdanović i dodao sa su četiri vatrogasaca puštena na kućno lečenje a da se još 12 pacijenata nalazi u Kliničko m centru u Kragujevcu.

Predstavnici Ministarstva odbrane se čini sve da se pod ruševinama dođe do trojice zatrpanih. Na pitanje šta je uzrok ove nesreće, rekli su da nadležni tužilac sprovodi sve što je propisano kako bi se utvrdili uzroci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA