Ukleti kraljevački krov: Pre 5 godina ga isto srušila oluja, tada ga spasili Japanci (FOTO)

Srećom, niko od učenika i nastavnika nije povređen

  • 7

Deo krova na Osnovnoj školi "Dimitrije Tucović" u Kraljevu pao je danas oko 13.30 sati.

U učionicama je tada bilo oko 350 đaka, ali, na sreću, niko nije povređen.

Printksin: Tanjug Printksin: Tanjug

Neposredno pre nego što je krov pao počeli su i jaki udari vetra. Deca su već bila na časovima, kada je oluja počela. I tada se samo čuo prasak.

Prema rečima gradonačelnika Kraljeva Predraga Terzića, slično se desilo i pre 5 godina, kada je oluja srušila deo krova. Doduše, ne istog dela koji je danas pao.

Printksin: Tanjug Printksin: Tanjug

- Tada je Vlada Japana donirala novac. Škola je dobila 63.000 evra za popravku. Ali, ja ne bih ulazio u to kako je to izvedeno. I koliko kvalitetno. Kako je to urađeno, sada je očigledno. To ne bih komentarisao - naveo je kratko za naš portal Predrag Terzić.

Iz škole je navedeno da u četvrtak neće biti nastave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Batanis

    1. mart 2017 | 18:56

    Koliko je od te sume otislo na popravku krova jer prema slikama koje se mogu videti upotrebljen je najjeftiniji materijal i vrlo slaba konstrukcija.Da li neko moze da stane na kraj ovim beznakazanim i prljavim rabotama?U svakom slucaju moraju se naci odgovorni od projektanta preko izvodjaca radova do clanova komisije koja je izvrsila tehnicki prijem ove bezobrazne krovne konstrukcije i javno im zabraniti da se bave ovom delatnoscu.

  • Normalan

    1. mart 2017 | 20:18

    Nije uklet, nego firma koja je radila krov, uzela pare i nisu uradili posao kako treba. Srpska posla

  • Srpski jezik

    1. mart 2017 | 19:56

    Lokalnu samoupravu treba da bude sramota stvarno,pa cime se vi gospodo bavite ako ne ovakvim stvarima, renoviranjem,kontrolama,zasta vam sluze inspekcije tamo po Opstini,da se inspektorke setaju of kancelarije do kancelarije I ofu kuci ranije a kao su navodno na terenu!!!!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA