Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 1

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće:

Krov na Osnovnoj školi “Dimitrije Tucović” u Kraljevu je pao je danas, svega 20 minuta pošto je u školu ušlo 350 učenika.

Siniša Zlatić (39), monstrum iz Žitišta, koji je 2. jula prošle godine ubio pet, a ranio 22 osobe u kafiću “Makijato” osuđen je na 40 godina zatvora.

Više o presudi pročitajte OVDE.

Otkako je izabran za funckiju predsednika Amerike, Donalda Trampa su mnogi nazivali najopasnijim čovekom na svetu. Ali niko nije upravu, jer je taj čovek zapravo Peter Navaro.

Posle skoro dve nedelje od incidenta koji se dogodio između Milice Dabović i njenog bivšeg dečka Simona Šiklića, strasti ne smiruju. Zapravo, ako je suditi po tome šta kako stoje stvari kraj ove drame ne nazire se.

Više o ovoj drami pročitajte OVDE.

Zdravstveno stanje svih pacijenata koji su primljeni u Klinički centar sa povredama zadobijenim u eksploziji u Tehničko remontnom zavodu u Kragujevcu je stabilno i nisu životno ugroženi, rečeno je u toj ustanovi.

Policija je danas u još jednoj opsežnoj akciji, usmerenoj na sprečavanje i suzbijanje finansijskog kriminala i korupcije, uhapsila 53 osobe.

Više o hapšenjima pročitajte OVDE.

YouTube želi da zameni kablovsku televiziju svojim novim servisom YouTube TV, koji će omogućiti gledanje TV programa uživo na internetu.

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović postavljen je danas za novog selektora mlade reprezentacije Srbije, potvrdio je Tanjugu predsednik FSS Slaviša Kokeza.

Više o ovoj informaciji pročitajte OVDE.

Ilda Šaulić odrasla je u luksuzu, zbog uspešne karijere svog oca Šabana Šaulića, ali nakon što je napustila porodični dom i osnovala svoju porodicu pevačica po svemu sudeći živi još bolje.

Iako je bilo najavljeno da će pravdu na 153. večitom derbiju deliti Milorad Mažić, biće delegiran ipak Majo Vujović, prenosi RTS.

Više o sudiji pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA