Svekar planirao da otme snaju, siluje je, ubije i baci u bunar, jer je ostavila njegovog sina. Sada ga je stigla pravda!

Besan što je zbog čestih svađa i narušenih bračnih odnosa, D. M. napustila njegovog sina i otišla da živi u Štip, njen svekar Koce Micev je skovao pakleni plan

  • 1

Krivično veće Osnovnog suda u Štipu, na istoku Makedonije, osudilo je Koceta Miceva ( 67 ) iz Probištipskog sela Ratavica, na 7,5 godina zatvora zbog planiranja otmice svoje bivše snaje D. M. ( 36 ), koja je nakon razvoda napustila njegovog sina I. Miceva ( 40 ) i preselila se u Štip.

I to se dešava na Balkanu: Snaha 2 godine mučila svekrvu (81), žena jedva preživela torturu

Besan što je zbog čestih svađa i narušenih bračnih odnosa, D. M. napustila njegovog sina i otišla da živi u Štip, njen svekar Koce Micev je skovao pakleni plan.

On je imao nameru da otme, i nazad u selo vrati snajku, a potom da je siluje, ubije i na kraju baci u bunar.

Prema obrazloženju sudije Saška Georgieva, optuženi Koce Micev je u avgustu prošle godine uspeo da u Štipu nađe čoveka spremnog da za poveću sumu novca otme njegovu snajku D. M. i dovede je u selo Ratavica.

Micev je u Štipu našao izvesnog M. C. ( 37 ), koji je pristao da za 10.000 evra pronađe i dovede mu snajku. Kao avans "za početne troškove“ dao mu je oko 250 evra, a ostatak je trebalo da dobije nakon završenog posla – kada mu snajku dovede u Ratavicu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Radoznali otmičar je pitao Koceta Miceva zašto to radi, a ovaj mu se izbrbljao misleći da na taj način želi da se osveti snajki.

Rekao mu je i to da će je prvo silovati, a potom baciti u bunar.

Kada je čuo za pakleni plan svekra, nesuđeni otmičar M. S. je istog trenutka odjurio u policiju i sve ispričao inspektorima, koji su ubrzo priveli oca i sina.

Koce Micev, koji je osuđen na 7,5 godina zatvora, ostaje u pritvoru do pravosnažnosti presude, a njegov sin I. Micev, koji je za krivično delo dogovaranje otmice osuđen na 10 meseci zatvora, do početka izdržavanja kazne biće na slobodi.

 

Daljinac baner

 

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andja

    5. mart 2017 | 19:19

    Sta ti je zakon !!! .. ovaj dobi 7,5 god samo zbog planiranja ubistva .. a kod nas se dobije toliko pa i manje za izvrseno ubistvo ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA