≫ 

Vlasnika psa koji je izujedao devojčicu u Novom Sadu na saslušanju izrekao JEZIVU STVAR

Posle incidenta mladić je pobegao, a devojčici je sanirana posekotina u Dečijoj bolnici

  • 13

Novosadska policija će podneti krivičnu prijavu protiv F. S. (21) zbog toga što je njegov pas napao devetogodišnju devojčicu pre dve nedelje na igralištu na Novoj Detelinari.

OVO NIKO NE ZNA: Ako vas pas uplaši na ulici, možete da zaradite 100.000 dinara!

Filip je pronađen posle skoro dve nedelje, na saslušanju je negirao da je to uradio njegov pas, ali su u policiji rekli da su svedoci prepoznali i njega i psa pa će krivična prijava biti podneta za izazivanje opšte opasnosti.

Incident se dogodio 19. februara kod dečijeg i igrališta za basket na Bulevaru Evrope, gde je nedavno ograđen i prostor za istrčavanje pasa.

Svedoci su ispričali da je mladić sedeo na klupi i držao psa na povocu, a da se ovaj u jednom trenutku iznenada otrgao i ujeo devojčicu za usne kojoj je prilikom udarca izbijen i donji zub. Nije poznat razlog zbog kojeg je pas skočio na dete.

Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

Posle incidenta mladić je pobegao, a devojčici je sanirana posekotina u Dečijoj bolnici.

Pas je inače nakon incidenta pronađen i smešten u prihvatilište "Zoohigijene", a u pitanju je mešanac sibirskog haskija i malamuta.

Roditelji su tek nakon pet dana od incidenta obavestili pojedine medije o tome šta se dogodilo.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ceca

    7. mart 2017 | 13:13

    A gde je korpa? A ko sve drži zivotinje ne iz ljubavi vec iz obesti. KAZNA I TO DOBRA KAZNA I ODUZIMANJE PSA ZA KOGA CE VLASNIK PLACATI ČUVANJE.

  • Zoki

    7. mart 2017 | 14:30

    Premestite ili to za pse ili dečije igralište. A ne jedno pored drugog i to da je dečije igralište 5 puta manje! Ajmo neka peticija!

  • Milka

    7. mart 2017 | 13:35

    Kazniti duplu kaznu i ostetu zbog nepriznavanja gazde daje njegov pas?!i sve opasne pse i lutalice pobiti a ne hraniti ih ima ih previse?!DANAS VOLE VISE PSE NEGO PORODICU BOZE MOJ PAS JE DA BUDE NA LANCU...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA