≫ 

Spremite se za dobitke: U prvoj turi izvlačenja igre "Uzmi račun i pobedi" 177 nagrada!

U direktnom televizijskom prenosu biće dodeljen dvosoban stan u Beogradu, automobili Fiat 500 L, putovanja u Francusku i Grčku

  • 3

Prvo izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", biće održano u subotu, 11. marta, objavilo je danas Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave.

Jedan trosoban i pet dvosobnih: Ove stanove država deli u igri "Uzmi račun i pobedi" (FOTO)

Izvlačenje će biti na Prvom programu RTS-a, u 17.45 časova, a predviđeno je izvlačenje 177 nagrada.

U direktnom televizijskom prenosu biće dodeljen dvosoban stan u Beogradu u Ulici braće Jerković-Padina, 12 automobila Fiat 500 L, četvorodnevno putovanje u Pariz za dve osobe, sa avionskim prevozom, sa polisom putnog osiguranja i kartama za jedan meč Rolan Garosa.

Biće dodeljena i dva putovanja u Grčku za dve osobe, u trajanju od 10 dana.

Izvlačenje ostalih nagrada takođe će biti obavljeno u studiju RTS-a i biće prenošeno putem live stream-a na sajtovima www.uzmiracun.rs i www.rts.rs.

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

U prvom izvlačenju moći će da učestvuju samo fiskalni računi i slipovi koji su pristigli na adresu navedenu na namenskoj koverti do 10. marta do 23.59 časa.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 18, 25. i 31. mart i građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta. Ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi 135,3 miliona dinara.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" predstavlja jednu od 68 mera Nacionalnog programa za borbu protiv sive ekonomije. Vlada Srbije proglasila je 2017. godinom borbe protiv sive ekonomije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    7. mart 2017 | 16:44

    Bravo i jedva cekam izvlacenje nagrada...

  • Što ja?

    8. mart 2017 | 11:06

    Koverte su delili totalno nepravilno!Neki su trgovali njima dok drugi nisu mogli ni da ih dobiju!Trebalo ih deliti uz račune za struju i tako bi svako domaćinstvo imalo isti tretman.Ovako je igra neregularna!!!!

  • Sale

    7. mart 2017 | 19:51

    Ja bih da dobijem 500L.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA