Istorijska akcija srpske policije: Uhapsili braću Korleone, delovali su obično i fino, a zapravo su vukli konce mafije

Dva brata iz borskog sela Luka - Boban M. (41) i Desimir M. (34) su navodno širom Timočke krajine imali plantaže marihuane i celu "armiju" preprodavaca te droge

  • 13

Policija je jutros u dve akcije u Boru i u Negotinu uhapsila desetak ljudi, osumnjičenih da su deo najveće kriminalne organizacije za proizvodnju i prodaju marihuane u Timočkoj krajini.

Mladići su bili u svom iznajmljenom stanu, kada se čulo zvono. Na vratima je bila policija. Pet minuta kasnije sve su ih pohapsili! (FOTO)

Kako izgleda srpsko švercovanje droge: Marihuana, kanta sa mašću i DŽAK LUKA!

Mozak cele operacije su, kako saznaju "Novosti", dva brata iz borskog sela Luka - Boban M. (41) i Desimir M. (34) za koje se veruje da su širom Timočke krajine imali plantaže marihuane i celu "armiju" preprodavaca te droge.

- Boban M. je lišen slobode jutros u Negotinu, a pretresom je, na tri lokacije, pronađeno gotovo 15 kilograma marihuane. Iako samo dugo pratili i pripremali ovu operaciju, mlađi brat je, ipak, iz još neutvrđenih razloga, pobegao iz zemlje samo nekoliko dana pre hapšenja - navodi izvor iz istrage.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Navodno su braća godinama u "biznisu". Počeli su sa jednom, a završili sa nekoliko plantaža marihuane.

- Sumnja se da su Boban M. i Desimir M. imali i ljude koji su za njih uzgajali marihuanu, kao i celi korpus preprodavaca te droge. Međutim, iako se godinama sumnjalo da se oni bave uzgojem i prodajom narkotika, protiv njih nikada nije podneta prijava, niti su ikada imali konflikt sa zakonom - dodaje izvor.

Protiv Bobana M. i još nekoliko osoba je podneta prijava zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i određeno im je policijsko zadržavanje do 48 sati. Za Desimirom M. se traga, a sumnja se da je pre nekoliko dana prebegao u Nemačku.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Teasu

    8. mart 2017 | 11:14

    Pa to je samo lekovita trava.. Da se dozvoli slobodna sadnja, ne bi bilo enormno bogaćrnje pojedinaca, ni kriminala, kao ni tretiranje ljudi kojima je potrebna za lečenje, kao da su kriminalci.. Sloboda za Božju travku!

  • Тутор

    8. mart 2017 | 20:06

    Ова држава је маћеха пољопривредницима.

  • Bojan pfc

    8. mart 2017 | 12:01

    Zivela,zivela trava!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA